Unimog'ların bazıları belediyelere hibe edildi bazılarıda bazı bölge müdürlükleri ve işletme müdürlükleri tarafından hala kullanıyor diye biliyorumTürkiye geneli Orman Genel Müdürlüğü araç filosunu merak ediyorum. Takdir edersiniz ki her yıl bu araçlar yani arazözler yanıyor ve filodaki araç sayısını ve modelleri ve yılını merak ediyor insan.
Genellikle eski ve yetersiz olduğu konuşuluyor. BMC ağırlıklı bide galiba. Eski Renault ve bir önceki kasa MAN'da gördüm. Unimog var mıdır unuttum, bilmiyorum. Sanırım yeni kasa MAN'da var gibi.
Daha çok o araçlar Anadolu ve Trakya Kısmında (Ülkenin Batı kısmında) var gibi.OGM'de Renault M210 emektar arazöz araçları da var ve çok sağlam araçlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.