Tema düzenleyici

Nova Hazardağlı Avm Elazığ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan berk23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B

berk23

Konu sahibi
Şehrimize yeni bir Avm projesi daha geliyor güzel bir Avm olacak gibi üstü açık Avm modası tam gaz devam ediyor. Şehrimizdeki 6. yada 7. Avm olacak bu

IMG_2449.jpeg

IMG_2448.jpeg

IMG_2447.jpeg

IMG_2446.jpeg

IMG_2445.jpeg

IMG_2444.jpeg

IMG_2442.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hazardaglı denmiş lakin hazardaglında bir AVM yapılacak yer yok bildiğim kadarıyla. Konum bilgisinden tam olarak emin miyiz

Konu sahibi
Konum bilgisi projede paylaşılmamıştı. Benim tahminim de gürbüzler ile ikiz kuleler arasındaki büyük yeşil alan olan bahçe

Konum bilgisi projede paylaşılmamıştı. Benim tahminim de gürbüzler ile ikiz kuleler arasındaki büyük yeşil alan olan bahçe
Umarım şehre değer katan bir proje olur. Elazığ da olmayan bir markanın acılması çok çok iyi olur. Hizmet sektöründe istihdama katkı sağlaması da cabası

Konu sahibi
Proje alanıyla ilgili ve inşaatla ilgili var mı bir gelişme duyum veya görsel paylaşacak ?

Konu sahibi
Dün o bölgeden geçtiğimde, bahçede temizlik yapıldığını, bakımsız ve iç içe geçmiş çok eski ağaçların bir kısmının kesildiğini gördüm. Belki inşaat çalışmasına esas olmak üzere yapılan bir çalışmadır diye düşünüyorum.

Konu sahibi
Projenin inşaat çalışmaları başladı. Bulunduğu bölgede Akgün AVM, Elysium AVM, Park23 ile açık /Kapalı AVM niteliğinde olan İkiz Kuleler ve inşaa halinde olan Verayapı, Newpoint AVM de bulunuyor.

Geri
Üst Alt