@quatro astsubay derin hüzündeEski Televole reklamı baksanıza Maradona bile var . Meraba Televole
Yılmaz Erdoğan Bülent Uygun da var
Metrobüs genel komutanı binbaşı Hermes, Bugattimin hayrını görmeyeyim ki haklı oğlu haklısın. Para biriktirip, ikinci el bir zaman makinesi alınca ilk işim 96 yılına dönmek olacak. Hatta 93 daha da çok isterim...@quatro astsubay derin hüzünde
O yıllar reklamcılığın doruk noktasıydı o günleri özlüyoruz"HYUNDAİ STAREX." reklâm filmleri bizlerle.★★★
Vaktinde radyolar nasıl reklam yapıyorlarmış yahuBest Fm reklamı .. takside dolmuşta ne dinlerdik
Bizim zamanlarda yok tabi, e siz 79'lusunuz hayatınızın merkezinde olmalıBen 1998 - 2004 arası çok dinlerdim özel radyoları . sonra iş hayatı internet vs derken koptum . Süper FM ve Alem FM dinlerdim . Metro FM de vardı ama eskisi kadar popüler değil .
Son birkaç saniyesini kanal halen kullanmakta.Best Fm reklamı .. takside dolmuşta ne dinlerdik
Bu neymiş yaaSon birkaç saniyesini kanal halen kullanmakta.
Kötü olmasa bile, utanç verebilen bir nostaljik reklam soran da olursa;
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.