Türkiye'nin her yerinde iş yapar yüzbaşım. Ama dediğiniz gibi turistik yerlerde, Eminönü, Sultanahmet, Taksim, Karaköy, Nişantaşı gibi daracık sokakları olan ve araç girmekte zorlandığı yerlerde ilaç olur.Valla bence Büyükada .. Ölüdeniz Alaçatı gibi yerlerde turist gezdirmek için kullanılabilir.Küçük yerlerde ulaşımı çok rahat sağlar . Yok New York a hiç gitmedim fakat filmler nedeniyle meraklıyım.
Hocam Wolksvagen o modeli unuttuk ama Amerikada insanlar bizim ve Avrupa gibi Clio almıyorlar pickup SUV yani büyük veya gösterişli araçlar kullanırlar.New York ta ki taksilere bakın ; hepsi Jeep tarzı araçlar . Belki de bize pahalı geliyor ama orada sıradan arabalardır bilemedim
Ekli dosyayı görüntüle 80559
@Atabey binbaşımında dediği gibi orada araçların çoğu esyuvi. Tahoe, Escalade, Ford F, Land Cruser, Dodge Ram gibi araçlar. Adamlar dünyadaki petrolü sömürdüğü için petrol fiyatı onlarada daha uygundur diye tahmin ediyorum. Ayrıca Teksas, Alaska gibi yerlerde de kıyamet gibi petrol çıkıyor. Ama sömürülen petrolün, gemi taşımacılığı ve lojistiği pahalı gelmiş olacak ki, daha yakında olan ve dünyanın en büyük petrol üreticisi Venezuella'ya da gözü diktiler. Orayıda söğüşlemeye başlarlarsa artık... Ne demişler söğüş petrolün, gravitesine bakılmazNew York ta ki taksilere bakın ; hepsi Jeep tarzı araçlar . Belki de bize pahalı geliyor ama orada sıradan arabalardır bilemedim
Binbaşım eski olmasının bendeki tek açıklaması 120 yıl önce yapılmış olmasıdır. Bizim güzel Taksim meydanımızda, o dönemki güzel çiftçilerimiz sürülerini otlatırken, New York'ta millet evine metroyla gidiyordu. Tıpkı Sapphire binamızın olduğu yerde bostan yetiştirilirken, adamların dünyanın en yüksek binası empayır steyti dikmeleri gibi...New York metrosu mesela en iyilerden ama trenleri çok eskidir bakınız mesela Ekli dosyayı görüntüle 80681
Hocam o zamandan kalma değil tren hatta New York sıkıntılı bir şehir aslında çok yıkıcı olaylara sahnr olmuş yoksulların metroda uyuduğu bir şehir New YorkBinbaşım eski olmasının bendeki tek açıklaması 120 yıl önce yapılmış olmasıdır. Bizim güzel Taksim meydanımızda, o dönemki güzel çiftçilerimiz sürülerini otlatırken, New York'ta millet evine metroyla gidiyordu. Tıpkı Sapphire binamızın olduğu yerde bostan yetiştirilirken, adamların dünyanın en yüksek binası empayır steyti dikmeleri gibi...
Binbaşım tabiki revize olmuştur, muhtemelen 10-20 yılda bir elden geçmiştir. Buradaki ironi adamların 5.revizyonunun bile, bizim sıfır metrodan zibilyon yıl önce olması...Hocam o zamandan kalma değil tren hatta New York sıkıntılı bir şehir aslında çok yıkıcı olaylara sahnr olmuş yoksulların metroda uyuduğu bir şehir New York
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.