Böyle bir başlık geldi aklıma.Mesela aylar önce yazmıştım K1611'i Şanzıman sesi aynı 3. Nesil Cobra DD'lerin sesi gibiydi çok sevmiştim.Ayrıca B5030'la da kısa yolculuk yaptım onun da sesini sevdim
Şanzıman + motor kombinasyonunun sesi .İETT'nin Procity TR'lerinde uğultu gibi bir ses var çok hoşuma gidiyor. Nerden geldiğini bilmiyorum ama güzel ses
Dediğim ses bu: Videonun ilk 4-5 saniyesinde ve sonlarda 23. saniyede çok belli oluyorİETT'nin Procity TR'lerinde uğultu gibi bir ses var çok hoşuma gidiyor. Nerden geldiğini bilmiyorum ama güzel ses
Klasik motor - differansiyel -şanzıman sesi işte. Akialarda da varDediğim ses bu: Videonun ilk 4-5 saniyesinde ve sonlarda 23. saniyede çok belli oluyor
Procity TR'lerde daha yoğun geliyor ses benceKlasik motor - differansiyel -şanzıman sesi işte. Akialarda da var
Hocam omsi2 de citaro vardı dlc e2 motor hp502 şanzıman vardı bu sesin on katı ses vardı çok güzeldiProcity TR'lerde daha yoğun geliyor ses bence
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.