Tema düzenleyici

Mersin - Nerelere Gidilir, Ne Yenir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi

Çinekop Balık Evi​

Erdemli’de bulunan bir balık lokantası. Balıklarının lezzetli olduğu söyleniyor. Bir hayli müdavimleri varmış.

image

image

image

image

Fotoğraflar alıntıdır.

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    189.8 KB · Görüntüleme: 103
Konu sahibi

Mürşit Çayeli Kuru Fasulyecisi​

Yenişehir Çiftlikköy mahallesinde bulunan bir Karadeniz restoranı. Kuru fasulyesi ile ünlenen bir mekan. Hakkında olumlu yorumlar var.

image

image

Kuru Fasulye
image

Kuymak
image

Akçaabat Köfte
image

Fotoğraflar Alıntıdır

Konu sahibi

Rina Restoran​

Adnan Menderes bulvarı üzerinde Galatasaray meydanına yakın bir mevkide bulunan bir balık restoranı. Balık konusunda oldukça iddialılar.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Fotoğraflar alıntıdır.

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    57.7 KB · Görüntüleme: 90
Konu sahibi

Gaziantep Çıtır​

Gaziantep Çıtır, Mezitli Menderes mahallesinde bir fırın, lokanta konseptinde bir yer. Geçen gün ciğer dürüm yedim ve lezzetliydi. Tavsiye ederim

image

Ciğer Dürüm
image

image

image

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    104.9 KB · Görüntüleme: 97
Konu sahibi
Kastınmoni Kastamonu Kır Pidesi Börek Evi

Üniversite caddesinde bulunan ve börek, kır pidesi ile meşhur bir lokanta. Geçen gün peynirli börek sipariş etmiştim ve lezzetliydi.

image

image

image

Son düzenleme:
Konu sahibi
Çiftlik Cızzgara

Üniversite caddesinde et, tavuk, köfte türünde mangal ürünleri satışı yapan bir restoran. Köftesini açıkçası beğendim. Tavsiye ederim.

1728598885775.png

1728598932816.png

1728599017826.png

Görseller: Google

Konu sahibi
Adnan Menderes bulvarı ile 34. Cadde kesişiminde bulunan bir binanın zemin katına burger king ve popeyes açılıyor.

20241114_133620.jpg

Sahibi arkadaşım olur baya uğraştı orası için önce apartman sakinlerini uzun uğraşlar sonucu ikna etti, sonra dükkan sahibi vs derken sonunda açılışa az bir zaman kaldı 👍

Konu sahibi
Cesur bir girişim. Üstelik 2 adım mesafede (Sayapark AVM) Burger ve Popeyes olmasına rağmen. Franchise bedeli de yüksektir. Umarım iş yapar.

Sayapark macerası son eren Ot Cafe Göçmen sahile açılıyor (ikinci foto mekanın son hali)

IMG_2378.jpeg

IMG_2379.jpeg

Mezitli sahile Burger King&Popeyes açıldı

IMG_3147.jpeg

IMG_3146.jpeg

Geri
Üst Alt