Tema düzenleyici

Mersin - MESKİ Su Kesintisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowturkeyNet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mersin'de 5 gündür suların kesik olması nedeniyle MESKİ eleştirilerin odağı haline geldi. Bu kadar uzun süredir suların kesik olması açıkçası beni de şaşırttı. Bugün öğleden sonra suların kademeli olarak verileceği söyleniyordu ama şu saate dek su verilmeyen mahallelerin oldukça fazla olduğu konuşuluyor.

Mersin'de 5 gündür suların kesik olması nedeniyle MESKİ eleştirilerin odağı haline geldi. Bu kadar uzun süredir suların kesik olması açıkçası beni de şaşırttı. Bugün öğleden sonra suların kademeli olarak verileceği söyleniyordu ama şu saate dek su verilmeyen mahallelerin oldukça fazla olduğu konuşuluyor.
Arıza giderilmiştir su kademeli öğleden sonra kademeli kademeli gelecek dendi hâlâ damla damlamıyor🥲

Su geldi de tazyiksiz cansız akıyor dün geldiğinden beri, çok ilginç şehrin su sistemini bozdular hızlı tren ve battı çıktı yüzünden 🤦🏻

Benim anlamadığım hızlı tren nasıl etki ediyor? Duyan da yer altından gidiyor sanır.

Muhtemelen ana su borusu yüzeye yakındı ve hızlı trenin ray döşeme işi için malum önce bir altyapı hazırlıyorlar, ona da borular engel olacağı için yerini değiştirme mecburiyeti doğdu. Ha bir de tren geçerken belki borulara aşırı basınç da uygulama riski de olabilir diye tahmin ediyorum.

Geri