Tema düzenleyici

Marmaray (Halkalı-Gebze)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowturkey.NET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Başlığı olmadığı için buraya yazmak durumunda kaldım. Söğütlüçeşme YHT Haydarpaşa tarafındaki üstgeçit başı.

Screenshot_1.jpg

Geçtiğimiz haftalarda Çin’den gelen yük treni gündüz saatlerinde Marmaray’ı kullanarak Avrupa’ya gitti. Ek olarak trenin lokomotifi TCDDT’den özel şirket adına kiralanan lokomotiflerden idi.

bugün birtane gebze istikametindeki 2012 model rotem sete binmeye çalıştım ama kapı açılmadı. hiç bir şey de koymamışlar bozuk olduğuna işaret edecek, geleni geçeni millet uyarmak zorunda kaldı kapı açılmıyor diye. inene kadar da hiç açıldığını görmedim bir de üstündeki kırmızı led hep yanıyordu

bugün birtane gebze istikametindeki 2012 model rotem sete binmeye çalıştım ama kapı açılmadı. hiç bir şey de koymamışlar bozuk olduğuna işaret edecek, geleni geçeni millet uyarmak zorunda kaldı kapı açılmıyor diye. inene kadar da hiç açıldığını görmedim bir de üstündeki kırmızı led hep yanıyordu

O kırmızı LED'in hep yanması zaten kapının arızalı olduğunu gösterir. Rotem setlerinin hepsi böyle.

O kırmızı LED'in hep yanması zaten kapının arızalı olduğunu gösterir. Rotem setlerinin hepsi böyle.
O kapıya koskocaman arızalı kağıdı yapıştırılmalı, içeriden de bariyerle izole edilmeliydi. Bir de vaga tv’de övünüyorlar marmaray trenlerini bilmem kaç yüz kontrolden geçiriyoruz diye 60-70 tl bayıldığım ve devlete ait bir sistemde böyle şeylerin yaşanmaması gerek

Geri
Üst Alt