Tema düzenleyici

Malatya Büyükşehir Belediye Otobüsleri - Motaş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vay be en son Malatya'ya gittiğim zaman çektiğim fotoğraflar. Duygulandım. O zamanlar körüklü man'ı bile çekmiştim çalışırken. Motaş garajında bir sürü hurda ve tamire gelen araçları görüp çekmiştim. Zaman su gibi akıp geçiyor🥺
Kesinlikle öyle 👍🏻 Keşke tekrardan gelsen de bi fotoğraflasan, eminim baya şaşırırsın. O eski araçlar hiç kalmadı hatlarda. Ayrıca eylülden bu yana filoya 50 küsur araç girdi.

Kesinlikle öyle 👍🏻 Keşke tekrardan gelsen de bi fotoğraflasan, eminim baya şaşırırsın. O eski araçlar hiç kalmadı hatlarda. Ayrıca eylülden bu yana filoya 50 küsur araç girdi.
Doğrudur. En son geldiğimde bmc procity tr araçlar teslim edilmişti onları çekmiştim. Ondan sonra hangi araçlar geldi bilgim yok zaten o zamandan beri hiç gitmedim.

•Motaş bünyesindeki tek Isuzu Citibus;

🟨287 - 44 AFP 079
IMG_20250603_154729~2.jpg

•Not; Araç sabit olarak 350 (Kale) hattına çalışmaktadır.

•Motaş bünyesindeki tek Isuzu Citibus;

🟨287 - 44 AFP 079Ekli dosyayı görüntüle 100536

•Not; Araç sabit olarak 350 (Kale) hattına çalışmaktadır.
Bu araç ilk geldiğinde 21B kodu verilmişti hatta Can Kaya arkadaşımız fotoğraflamıştı. O zamanlar sabit olarak 21B Yazıhan-Fethiye hattında çalışıyordu. Daha sonra Motaş boyayıp 287 numara verdi. (En son 285 numara Bmc Procity idi zaten, 286 numara AGP plakalı Otokar Kent e verildi ve bu araç da 287 oldu.) Araç şuan da 350 Kale hattında sabit çalışıyor.
Ama bu aracın sabit hatta çalışmasını mantıklı bulmuyorum, çünkü günde sadece iki seferi var, koltuk sayısı yeterli. Bence Neocity, Doruk ve MD9 ların çalıştığı hatlarda yer almalıydı.

Araç şuan da 350 Kale hattında sabit çalışıyor.
Ama bu aracın sabit hatta çalışmasını mantıklı bulmuyorum, çünkü günde sadece iki seferi var, koltuk sayısı yeterli. Bence Neocity, Doruk ve MD9 ların çalıştığı hatlarda yer almalıydı.
Kesinlikle katılıyorum. Bu arada araç, 350 (Kale) hattında saat 16.00 seferinden önce 253 (M.T.Ü) hattında çalışıyor (Sadece 1 sefer).

Kesinlikle katılıyorum. Bu arada araç, 350 (Kale) hattında saat 16.00 seferinden önce 253 (M.T.Ü) hattında çalışıyor (Sadece 1 sefer).
O da her zaman değil araç yetersiz kalırsa, arada 186 numara da 406 hattında sabit olmasına rağmen takviye gidiyor. 253 hattı nasıl denk gelirse öyle çalışıyor arada körüklü de gidiyor.
Bu arada fotoğraf için teşekkürler, özellikle 288den 338 e kadar olan araçlar pek görüntülenmedi. Denk gelirse paylaşırsanız seviniriz.

O da her zaman değil araç yetersiz kalırsa, arada 186 numara da 406 hattında sabit olmasına rağmen takviye gidiyor. 253 hattı nasıl denk gelirse öyle çalışıyor arada körüklü de gidiyor.
Burada şuna değinmek isterim;
253 Hattının bir kısmını diğer hatların sabit araçları oluşturuyor.

Örn:
252 hattının sabit aracı 44 B 0292
44Ü hattının sabit aracı 44 FJ 216

Bu araçları da 253 hattında "hafta içi" her gün görmek mümkün.

Son düzenleme:
Bu arada fotoğraf için teşekkürler, özellikle 288den 338 e kadar olan araçlar pek görüntülenmedi. Denk gelirse paylaşırsanız seviniriz.
Rica ederim. Şu anda elimde araçların (288-338) fotoğrafları mevcut değil. Elimden geldiğince fotoğraflayıp paylaşmaya çalışacağım.

Geri