44 FS 655 , galiba motaşın eski araçlarından , Mercedes-Benz idi markası0318 plakaya kadar olan araçlar birkaçı hariç hatlarda aktif çalışıyor. Ama bu yeni gelen 10 adet körüklü Procity araçlarda daha plaka yok. Muhtemelen daha bunlar da eklenecek. Motaş hakikaten filoya baya bir otobüs ekledi tebrik ederiz. Bugün de ayrıca 44 AHY 552 ve 44 FS 655 gibi plakalar görüldü ancak bunlar nerden çıktı model nedir bilmiyorum.
Onlar çoktan hurdaya gitti bu başka araç galiba. Özel halk otobüsü olabilir mi acaba? 401 hatlarında çalışan AHE DB PT plakalı öholar var.44 FS 655 , galiba motaşın eski araçlarından , Mercedes-Benz idi markası
44 FS 655 elden geçrilip motaşa dönmüş olabilir, Ayrıca arada bir 44 ES 812 plakalı bir araç görüyorum araç O302 olmalı , normalde O302'ler 2016 da filodan ayrılmıştı , bildiğim kadarıyla en son köylere çalışıyordu,Onlar çoktan hurdaya gitti bu başka araç galiba. Özel halk otobüsü olabilir mi acaba? 401 hatlarında çalışan AHE DB PT plakalı öholar var.
Kısa süre önce Eski BMC beldeler arada bir şehir merkezine uğruyordu. En son 2D bostanbaşı, 17B gibi hatlarda çalışıyordu44 ES 812 plakalı araç 71 numara Mercedes Conecto körüklü araçtır. Bazen yoğun hatlara takviye olarak veriliyor. 0302 motaşta en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum, yoktur çünkü. En eski BMC Beldelerdir onlarda nadiren kırsal bölgeye takviye olarak verilir. Ki şu son gelen 30dan fazla araç sayesinde onları da artık göremeyeceğiz.
2D hattına öho, 17B hattına da körüklü çalışır. Bmc Beldeler nadiren 404 252 3C 7B gibi hatlarda çalışır. 71 numara ES plaka olduğu için karıştırıyor olabilirim, netleşirse yazarım ama körüklü çalışan yoğun hatta ES plaka varsa o 71 numaradır. 3 numarayı filoda hiç görmemişim muhtemelen çok eskiden bir 302ydi. Şuan birkaç tane yabancı plaka hatlarda görülüyor. Bu araçların da numarası markası belli olmadan ne döndüğünü anlayamayacağız. Malatya çevreyolundaki duraklardan birileri araçları fotoğraflasa da rahatlasak.Kısa süre önce Eski BMC beldeler arada bir şehir merkezine uğruyordu. En son 2D bostanbaşı, 17B gibi hatlarda çalışıyordu
71 numaralı araç 44 ES 756 olarak biliyorum, 44 ES 812 filo numarası 3 idi.
Biliyorum . ama arada takviye olarak şehir merkezine de gelebiliyor hatta bmc Beldeler 21A hattına da gelebiliyor2D hattına öho, 17B hattına da körüklü çalışır. Bmc Beldeler nadiren 404 252 3C 7B gibi hatlarda çalışır. 71 numara ES plaka olduğu için karıştırıyor olabilirim, netleşirse yazarım ama körüklü çalışan yoğun hatta ES plaka varsa o 71 numaradır. 3 numarayı filoda hiç görmemişim muhtemelen çok eskiden bir 302ydi. Şuan birkaç tane yabancı plaka hatlarda görülüyor. Bu araçların da numarası markası belli olmadan ne döndüğünü anlayamayacağız. Malatya çevreyolundaki duraklardan birileri araçları fotoğraflasa da rahatlasak.
Bugün mesela 404 hattında 8 numaralı Bmc Belde çalışıyordu. Ama normalde sürekli çalışmaz arızalanan araç yerine çalışır.Biliyorum . ama arada takviye olarak şehir merkezine de gelebiliyor hatta bmc Beldeler 21A hattına da gelebiliyor
Bu arada yeni gelen 44 AHY 552 ise ikinci el bir araç olması kuvvetle muhtemel.
belediye? motaş belediyeninMalatya'da bu Procity ne alaka. Özel mi Belediye mi?
Tamam da benim haberim yok ya hani.belediye? motaş belediyenin
motaş ikinci el aldığı için bunların reklamını yapmamış. sarı motaşın rengi zaten (neden belediyeler açık yeşil ve sarıdan başka bir renk yokmuş gibi davranıyorlar anlamıyorum) motaş size büyük ayıp etmiş inşallah telafi ederlerTamam da benim haberim yok ya hani.
Bu otobüs motaş filosuna girdi de bundan nasıl benim haberim olmaz he.
Üstelik sarıya boyanmış ve plaka sivil.
Ayrıca ikinci el alınmış.
Sarı rengi kim belirledi ondan haberin var mı peki. Ben belirledim ben.motaş ikinci el aldığı için bunların reklamını yapmamış. sarı motaşın rengi zaten (neden belediyeler açık yeşil ve sarıdan başka bir renk yokmuş gibi davranıyorlar anlamıyorum) motaş size büyük ayıp etmiş inşallah telafi ederler
Bizde var kaç model acabaMuhtemelen 307-316 arası yeni gelen sıfır Procity körüklüler. 291 numara eski kasa BMC Procity. Ayrıca yeni gelenlerde Mercedes Conecto araçlar da var.Ekli dosyayı görüntüle 82738
Motaş eylül ayında filoya 30dan fazla araç kattı. Bunun 10 tanesi sıfır Procity Körüklü otobüsler, geri kalan da farklı model ve markalardan ikinci el olarak geldi. Ama gayet temiz araçlar ve zaten orijinal sarı olarak geldiler.Tamam da benim haberim yok ya hani.
Bu otobüs motaş filosuna girdi de bundan nasıl benim haberim olmaz he.
Üstelik sarıya boyanmış ve plaka sivil.
Ayrıca ikinci el alınmış.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.