E
Açık renkler kullanılarak daha canlılık verilmek isteniyor olabilir. Onun dışında bi fikrim yokbir sürü renk var ama sarı ve açık yeşil kullanan belediye sayısı neden bu kadar yüksek
Pazartesi yazmıştım, Plaka sorgulamaya baktığımda İstanbul ÖHO çıkması Savaş Petrolün Temsalarının bazıları Motaş filosuna dahil olduğunu gördüm.Asis te böyle bir şey gördüm de , Motaş acaba yeni otobüs mü aldı ?
Çünkü Motaş'a ait otobüs filo numaraları 285'te (44 B 0285) biterdi , 44 B 0292 ilk kez görüyorum
Ekli dosyayı görüntüle 79800
Aynen öyle, 285te biterdi sonradan 286 ve 287 kapı numaraları da başka araçlara verildi sırada 288 vardı ancak şuan 0302 plakaya kadar var. Muhtemelen validator takıyorlar ara ara görünüyor araçlar. Büyük ihtimal 15 tane yeni araç geldi.Asis te böyle bir şey gördüm de , Motaş acaba yeni otobüs mü aldı ?
Çünkü Motaş'a ait otobüs filo numaraları 285'te (44 B 0285) biterdi , 44 B 0292 ilk kez görüyorum
Ekli dosyayı görüntüle 79800
Bu 15 tanenin hepsi mi çıkma acaba, hiç Motaşa yakışmadı, gerçi araçlar sıfır olsa belediye bir ay reklamını yapardı. Şimdi çaktırmadan haftaya hatların içine dağıtacaklar. Okullar açılıyor otobüsler hakikaten yetmiyordu umarım biraz rahatlatır.Pazartesi yazmıştım, Plaka sorgulamaya baktığımda İstanbul ÖHO çıkması Savaş Petrolün Temsalarının bazıları Motaş filosuna dahil olduğunu gördüm.
Ayrıca Motaş galiba yakın zamanda sıfır km otobüs alımı olacaktır . Şahsen Temsa Avenue Plus , Mercedes-Benz New Conecto veya Otokar Kent LF alımı olacağı kuvvetle muhtemel .
2007 model BMC Belde ler hurdaya çıkabilir
yakıştı-yakışmadı araç araçtır hizmet verebiliyorsa ne alaBu 15 tanenin hepsi mi çıkma acaba, hiç Motaşa yakışmadı, gerçi araçlar sıfır olsa belediye bir ay reklamını yapardı. Şimdi çaktırmadan haftaya hatların içine dağıtacaklar. Okullar açılıyor otobüsler hakikaten yetmiyordu umarım biraz rahatlatır.
Bu arada araçlara plaka sorgulamadan nasıl bakiyorsun bilgi verebilir misin.
O araçlar kışın her yerden şu akıtıyordu kaç defa üstüme şu damladı araçlar yazın sıcaktan durmuyordu kışın soğuktan durulmuyorduyakıştı-yakışmadı araç araçtır hizmet verebiliyorsa ne ala
Otokar Kent gelebilirPazartesi yazmıştım, Plaka sorgulamaya baktığımda İstanbul ÖHO çıkması Savaş Petrolün Temsalarının bazıları Motaş filosuna dahil olduğunu gördüm.
Ayrıca Motaş galiba yakın zamanda sıfır km otobüs alımı olacaktır . Şahsen Temsa Avenue Plus , Mercedes-Benz New Conecto veya Otokar Kent LF alımı olacağı kuvvetle muhtemel .
2007 model BMC Belde ler hurdaya çıkabilir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.