Tema düzenleyici

Malatya Büyükşehir Belediye Otobüsleri - Motaş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
10 tane araç nedir ya Allah aşkına ihaleye değmez, bari körüklü arabadır inşallah. İkizce ve Üniversite tarafına araç yetiştiremiyorlar. Bahçebaşı, Akoğuz ve Tandoğan tarafına daha doğru düzgün araç çalışmaya başlamadı. En azından bi 25 30 tane daha araca ihtiyaç var.
Ama bu arada Otokar olmasına çok sevindim. İç dış tasarım gayet geniş ve şık. Keşke bi MB Conecto da görseydik ihalede.

Öyle düşünmemek lazım ama şuan denizli den başka makyajlı kasayı kullanan yok. Malatya 2. olacak. Önceden böyle miydi malatya otokar alımında hiç unutmam 2 adet kent hediye etmişti motaşa malatya büyükşehir nerden nereye geldi zamanla gelişiyor büyüyor filo şükretmek gerekiyor makyajlı kasa otokar almak her büyükşehir in harcı değil 😊

Öyle düşünmemek lazım ama şuan denizli den başka makyajlı kasayı kullanan yok. Malatya 2. olacak. Önceden böyle miydi malatya otokar alımında hiç unutmam 2 adet kent hediye etmişti motaşa malatya büyükşehir nerden nereye geldi zamanla gelişiyor büyüyor filo şükretmek gerekiyor makyajlı kasa otokar almak her büyükşehir in harcı değil 😊
Evet bu konuda haklısın, eskiden beri Motaş filosunu iyi idare ediyordu. Şükür filoda Otokar Temsa Mercedes BMC alçak taban her araç var. Deprem zamanı bile sıfır Conectolar geldi. Sadece şu son gelen çıkma öho araçları yakışmadı ama ona da bişey demiyorum çünkü çok fazla toki bölgesi oldu, konteyner kent bölgeleri oldu, yeni güzergahlar ve hatlar ortaya çıktı. Yani araca ihtiyaç var yapacak birşey yok. Yoksa o iki üç tane gelen çıkma Procityleri motaş garajına sokmazdı.
Körüklü Otokar çok sevindim ya valla, hayırlı olsun.

Hem körüklü hem Otokar hem de yeni kasaysa Motaşa helal olsun, çok sevindim.

Aynen öyle bende çok sevindim. 10 adet makyajlı kasa otokar kent körüklü araçlardan 1 tanesi %100 burak abinin. Araçlar geldiği zaman sabit olarak kullanacakmış. Kendisinden özellikle detaylı fotoğraf istedim. Araçlar geldiği zaman gönderecek. Bende burada paylaşırım.

Aynen öyle bende çok sevindim. 10 adet makyajlı kasa otokar kent körüklü araçlardan 1 tanesi %100 burak abinin. Araçlar geldiği zaman sabit olarak kullanacakmış. Kendisinden özellikle detaylı fotoğraf istedim. Araçlar geldiği zaman gönderecek. Bende burada paylaşırım.
Rengi belli miymiş inşallah sarıdır. Otobüslerin her açıdan çokça fotoğraflarını yollarsa iyi olur, biz de gurbetteyiz merak ediyoruz. Umarım değerini bilecek şoförlere denk gelir, orjinalliğini bozmazlar, bazen hakkaten şeyini çıkartıyorlar çünkü.

Rengi belli miymiş inşallah sarıdır. Otobüslerin her açıdan çokça fotoğraflarını yollarsa iyi olur, biz de gurbetteyiz merak ediyoruz. Umarım değerini bilecek şoförlere denk gelir, orjinalliğini bozmazlar, bazen hakkaten şeyini çıkartıyorlar çünkü.

Dediğim gibi burak abiden detaylı fotoğraf istedim. Arabalar geldiğinde gönderecek. Renklerini sormadım ama büyük ihtimalle sarıdır. Kırmızı olacağını zannetmiyorum çünkü 10 körüklü bmc alımında da sarı renk kullanıldı.

Orijinalliğini bozmazlar dediğin olay bence ufaktan da olsa aksesuar yapacaklar belki daha fazlası da olabilir çünkü ben en son malatya'ya gittiğimde sıfır bmc'lere hemen aksesuar yapılmıştı araçlarda tekerlek kısmı orta göbek kapaklarında fırfırlar, şoför kabin kısmında peluş ayıcıklar, şoför kabini ön kapı tarafına kadar tüylü döşemeler, lastiklerde olmazsa olmazımız yanaklar, ön cam filmleri bile vardı😂

Orijinalliğini bozmazlar dediğin olay bence ufaktan da olsa aksesuar yapacaklar belki daha fazlası da olabilir çünkü ben en son malatya'ya gittiğimde sıfır bmc'lere hemen aksesuar yapılmıştı araçlarda tekerlek kısmı orta göbek kapaklarında fırfırlar, şoför kabin kısmında peluş ayıcıklar, şoför kabini ön kapı tarafına kadar tüylü döşemeler, lastiklerde olmazsa olmazımız yanaklar, ön cam filmleri bile vardı😂
İşte resmi plakalı belediyeye ait olan bir araca bu kadar hoyrat davranılması etik değil. Şahsi aracıdır yada minibüs dolmuştur anlarım ne isterse yapar ama belediyenin aracına yapılması denetimsizliktir.
Lastiklerde yanaklar falan hadi neyse de cama boydan boya bişeyler asmak, yazılar yazmak, bi tanesi yeşilçam repliklerini asmıştı, artık baydı bunlar ya hoş olmuyor. Zaten kendini bilenler değil gençler acemiler yapıyor.
En önemli soruyu unuttuk; acaba araçlar ne zaman teslim edilecek?

İşte resmi plakalı belediyeye ait olan bir araca bu kadar hoyrat davranılması etik değil. Şahsi aracıdır yada minibüs dolmuştur anlarım ne isterse yapar ama belediyenin aracına yapılması denetimsizliktir.
Lastiklerde yanaklar falan hadi neyse de cama boydan boya bişeyler asmak, yazılar yazmak, bi tanesi yeşilçam repliklerini asmıştı, artık baydı bunlar ya hoş olmuyor. Zaten kendini bilenler değil gençler acemiler yapıyor.
En önemli soruyu unuttuk; acaba araçlar ne zaman teslim edilecek?
şöför zamanının çoğunu aracında geçiriyor eğer kimseye bir zararı yoksa aksesuar neden takılmasın? ben bir de bunların şehrin estetik kimliğini olumlu etkilediğini düşünüyorum.anadoludaki otokarlar gibi çoğunlukla tek tip olmaktansa tek tük aksesuarlı olmasını tercih ederim.fazla ciddiyet insanı soğutur uzaklaştırır

339 Numara görüldü.

Screenshot_20260115-134052~2.jpg

Geri