Tema düzenleyici

M3 Bakırköy Sahil-Kayaşehir Merkez Metro Hattı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowturkey.NET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aktarma tüneli demişken M1A istasyonundan yüzeye çıkmadan istasyon içerisinden mi geçilecek M3'e?

M3 için yeni araç kesinlikle gerekli ama M9 için gerekli mi tam bilemedim açıkçası. Ataköy etabı açıldıktan sonra 1 defa Çobançeşme Mezarlık ziyaretine giderken Ataköy-Masko arası, 1 defa da Mall Of İstanbul'a giderken Ataköy- Masko arası kullanmıştım ikisinde de yoğunluk yoktu hem de Ataköy-Çobançeşme arası kullandığımda Ramazan Bayramıydı ona rağmen yoğunluk yoktu.
M9’a 72 abartı geldi. Bir kısmı M3’e verilirse daha etkili kullanılır

M9’a 72 abartı geldi. Bir kısmı M3’e verilirse daha etkili kullanılır
O sorun değil yeter ki araç alınsın bir an önce.Zaten halihazırda şu anda iki hat aynı araçlarla çalışıyor.İhtiyaç olduğunda M9 araçları M3’e aktarılır.

M3 Avrupa yakasının kalbi gibi olacak.M3’ün M1A,M1B,M7,M9,M11,Metrobüs,Marmaray hepsine direk bağlantısı var.Dolayısıyla ben de M9’dan fazla araç ihtiyacı olacağını düşünüyorum ama ben M3-M9 hatlarını bir olarak görüyorum.Birbirlerinden araç aktarılır o sıkıntı olmaz.

Şu anda önemli olan derhal araç alınmalı.Pik saatlerde gerçekten çekilmiyor.Incirli’den filan binemiyoruz yani.Bir ara Merter’e gidip gelirken tersten Sahil’e inip oturup tekrar geri dönüyordum.15 dk geç gidiyordum ama oturarak gidiyordum.Çoğu insanda böyle yapıyordu.

Son düzenleme:
Aktarma tüneli demişken M1A istasyonundan yüzeye çıkmadan istasyon içerisinden mi geçilecek M3'e?

M3 için yeni araç kesinlikle gerekli ama M9 için gerekli mi tam bilemedim açıkçası. Ataköy etabı açıldıktan sonra 1 defa Çobançeşme Mezarlık ziyaretine giderken Ataköy-Çobançeşme arası, 1 defa da Mall Of İstanbul'a giderken Ataköy- Masko arası kullanmıştım ikisinde de yoğunluk yoktu hem de Ataköy-Çobançeşme arası kullandığımda Ramazan Bayramıydı ona rağmen yoğunluk yoktu.
M9un M3ün aksine M1B ve M7 aktarmaları henüz açılmadı, ayrıca hat zaten asla M3 kadar yoğun olmayacak ama M11 de dahil edilince 14 istasyonunda 7 aktarması olması olan bir hat olacak, 7dk işletilse bile muhtemelen yetecektir.

M3 Hattının Bakırköy etabının Yolcu Bilgilendirme sisteminin altyapısı Trenlerde yokmuydu? Bu görsel trenler ilk teslim edildiği zamandan çekilen görsel ve görüldüğü üzere kapı ledleri var kodlaması da zor olmasa gerek
Ekranlara Gelirsek : Eskiden alstomun kendi programı kullanılıyordu 4-5 ay önce de sadece 2 tren de html üzerinden yazdıkları yolcu bilgilendirme sistemi iyi çalışıyor gibiydi ama onlarıda kapatmışlar ve geçen günlerde de savunmaları yedek parça sorunu olduğundan bahsetmişler bu sistem zaten sinyalizasyona bağlı çalışıyor neden hala yapmıyorlar ki ?

15_alstomic1_1.jpg

Geri