Kaderine terk edilmiş Mahmutbey girişi.
Bu çıkış dışında M3'ün kendine özel çıkışı var mı yoksa M7'nin çıkışı mı ortak olarak kullanılıyor. Bu zamana kadar Mahmutbey'i hep M3+M7 aktarması için kullandım ama yüzeye çıkmadığım için bilmiyorum.
ama bu istasyonun çok fazla girişi var zaten çok fazla kullanım durumu söz konusu olmuyor. Eğer olsaydı işletmeye açarladı.
ne cezası verildi tam olarak ayrıca bu anons sistemi bu kadar zor bir şey mi ki hala çözülmedi bunun nedenini bilenler varsa bu konu hakkında gerekli bilgilendirmeleri sağlaması çok iyi olur. Çünkü Kirazlı-Metrokent işletmesinde yolcu bilgilendirme ekranları ve istasyon paneli ışıkları vardı ve anons sistemi istasyona belli bir mesafede gelecek istasyon diye yapılıp istasyona vardığında da anonsu yapılıyordu ve anonsun seslendirmesi de gayet anlaşılırdı. Şimdi ise ne yolcu paneli ışıklandırması ne düzenli anonsu ne de bilgilendirme ekranı düzenli çalışıyor. Bunu yapmak bu kadar zor mu? Umarım İBB yetkilileri bu mesajı görüyordur.Bugun Tren ici anonslar calismadigi icin trenler perona yanasinca perondan durak anonslari geciliyor artik cezadan sonra alinan cozum![]()
Bugun Tren ici anonslar calismadigi icin trenler perona yanasinca perondan durak anonslari geciliyor artik cezadan sonra alinan cozum![]()
Para cezası kesildi. Yukarıda yazmıştımne cezası verildi tam olarak ayrıca bu anons sistemi bu kadar zor bir şey mi ki hala çözülmedi bunun nedenini bilenler varsa bu konu hakkında gerekli bilgilendirmeleri sağlaması çok iyi olur. Çünkü Kirazlı-Metrokent işletmesinde yolcu bilgilendirme ekranları ve istasyon paneli ışıkları vardı ve anons sistemi istasyona belli bir mesafede gelecek istasyon diye yapılıp istasyona vardığında da anonsu yapılıyordu ve anonsun seslendirmesi de gayet anlaşılırdı. Şimdi ise ne yolcu paneli ışıklandırması ne düzenli anonsu ne de bilgilendirme ekranı düzenli çalışıyor. Bunu yapmak bu kadar zor mu? Umarım İBB yetkilileri bu mesajı görüyordur.
keşke ceza kesilmeden bunu komple çözselerdi dediğim gibi anons sistemini kurmak bu kadar zor olmamalıPara cezası kesildi. Yukarıda yazmıştım
Sanırım yedek parça temin edilemiyor.keşke ceza kesilmeden bunu komple çözselerdi dediğim gibi anons sistemini kurmak bu kadar zor olmamalı
ne için yedek parça ki? tren içi anons ve bilgilendirme ekranı yazılım sistemiyle çalışıyorSanırım yedek parça temin edilemiyor.
Konuşması göstermesi de donanım sayesinde. Sanırım metro istanbul UAB’nin trenleri getirmeme ihtimalini düşünmedine için yedek parça ki? tren içi anons ve bilgilendirme ekranı yazılım sistemiyle çalışıyor
Teslim etseydi UAB o 72 aracı M9'a 40 araç (normal saatlerde 8, pik saatlerde 6), M3'e 112 araç(normal saatlerde 7, pik saatlerde 4 dakika 4'lü setlerle) düşerdi.Konuşması göstermesi de donanım sayesinde. Sanırım metro istanbul UAB’nin trenleri getirmeme ihtimalini düşünmedi
UAB Sadece M3'ü uzatmış olmasına rağmen iki hat da ortak araç sistemini kulladığı için, M9'a yani İBB'nin uzatmış olduğu bir hatta dolaylı yoldan katkı sağlamamak istememiş olabilir ama bu en canice sonuç falandır, böyle olmadığını umuyorum, hiç bir bahane konu halka hizmet etmek ise kabul edilemez.Teslim etseydi UAB o 72 aracı M9'a 40 araç (normal saatlerde 8, pik saatlerde 6), M3'e 112 araç(normal saatlerde 7, pik saatlerde 4 dakika 4'lü setlerle) düşerdi.
Siyasete girmek istemiyorum ama bunu yapmışlarsa kendi ayaklarına sıkmışlardır çünkü M9'da Ataköy ve Yenibosna, M3'te ise Bakırköy-İlkyuva arası hariç M3 ve M9 full kendi oy depoları olan yerlerden geçiyor.bu en canice sonuç falandır, böyle olmadığını umuyorum, hiç bir bahane konu halka hizmet etmek ise kabul edilemez.
T4’e de 1975 model tramvay kakalamışlardıSiyasete girmek istemiyorum ama bunu yapmışlarsa kendi ayaklarına sıkmışlardır çünkü M9'da Ataköy ve Yenibosna, M3'te ise Bakırköy-İlkyuva arası hariç M3 ve M9 full kendi oy depoları olan yerlerden geçiyor.
M11'i U1 ve U2 yapan UAB şaşırtmadıSiyasete girmek istemiyorum ama bunu yapmışlarsa kendi ayaklarına sıkmışlardır çünkü M9'da Ataköy ve Yenibosna, M3'te ise Bakırköy-İlkyuva arası hariç M3 ve M9 full kendi oy depoları olan yerlerden geçiyor.
zaten bu siyasi çekişme olmasaydı İstanbul havalimanı metrosu M11 olarak devam ederdi ve UAB ve İBB ortak bir şekilde projeleri yürütürdü. Hatta İBB istanbul havalimanı metro hattının yapımına ortak olmak istemiş ancak UAB bunu reddetmiş.UAB Sadece M3'ü uzatmış olmasına rağmen iki hat da ortak araç sistemini kulladığı için, M9'a yani İBB'nin uzatmış olduğu bir hatta dolaylı yoldan katkı sağlamamak istememiş olabilir ama bu en canice sonuç falandır, böyle olmadığını umuyorum, hiç bir bahane konu halka hizmet etmek ise kabul edilemez.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.