yeni uzatmalardan sonra oldu bu kirazlı metrokent işletmesinde böyle değildi ama yolcu sayısı da arttığı için işletme hızını da arttırmak zorunda kaldılar onunda etkisi olabilir.Bu M3 hattının trenleri eskiden baya sessizdi;
simdi m1 gibi olmus muzik dinlicem muzigi duyamıyorum sesten...
Bakım yapılmıyor sanırım surekli kalabalık olduğundan hat(
Kendileri demişti ama sanki bunlardan bazilari M3'e verilicek diyeHaklı çıkmak istemezdim ama M4-M10dan M3e araç geçmeyeceği doğrulanmış oldu bi bakıma.
M3, hiçbir zaman M2 gibi beyaz yaka ve öğrenci ağırlıklı bir hat değildi bence. Ama güzergahının tamamı konut yoğunluğunun fazla olduğu bir bölge olduğu için böyle olacağı belliydi. 2026 bütçesi yayınlanırsa araç alınıp alınmayacağını görürüz.Kendileri demişti ama sanki bunlardan bazilari M3'e verilicek diye
M3'te her saat izdiham var. Berbat bi hâle geldi hat...
Eskiden elit metro diyordum suan Bangladeş/Hindistan moduna döndü..
m3'e elit metro neye dayanarak diyordunuz çok merak ediyorum. çok kozmopolitan bir yerden geçtiği için mi? o zaman marmaray sakinleri gelişmişliğin hat safhasıKendileri demişti ama sanki bunlardan bazilari M3'e verilicek diye
M3 ne zaman elitti ya..Kendileri demişti ama sanki bunlardan bazilari M3'e verilicek diye
Burada bazı arkadaşlar KANIT(?) ile devredilecek demişti, ona ithafendi lafım.Kendileri demişti ama sanki bunlardan bazilari M3'e verilicek diye
ya yok onceden trenler boştu, az insan vardı, metro aracı da daha sessizdi hosuma gidiyorduM3 ne zaman elitti ya..![]()
M5’in tam tersi. Sonu az muhafazakar başı orta doğum3'ün başı muhafazakar sonu seküler kültürler arası bir hat.
istanbul'un 20 yılının boşa gitmesinin sebebi yapılmayan işlerden ötürü değil, 99 depremini fırsata çevirmemekten ötürüdür. boşalan arazilerle daha modern, daha toplu taşıma dostu bir şehir inşa edilebilirdi. yer yer kahramanmaraşta buna benzer bir şey yapılıyor şu an mesela, istanbul da yapılmadı.İstanbul ve Ankara'da son yıllarda aşırı trafik yoğunluğun nedeni biraz da toplu taşımalardaki işletme ve plansızlık. Otobüsler sürekli yolda kalınca metrolarda yeni açılan ve mevcut hatlar için yeni setlerin planlaması zamanında yapılmayınca bir de Avrupa'dan metro yapacağız diye alınan kredileri iç edince böyle saçma sapan bir durum yaşanıyor. Bu hattaki durumda aynen budur. Vatandaş da yahu bu rezilliği çekeceğime aracımla trafikte beklerim daha iyi diyor. Açıkçası ben de öyle yapıyorum öyle böyle rezillik yok yani.
Bakanlık hattın hem kuzey hem de güney uzatmalarını yaptı ama yeni setler almadı o yüzden sıkıntı yaşanıyor diyorlar. Ya hadi o almadı almayacağı da belliydi sen neden zamanında ihaleye çıkmadın. Bu hattın işletmecisi sensin zaten. Böyle saçma sapan gerekçeler sunuyorlar.
Eski siteden beni tanıyanlar iyi bilir, İmamoğlu ve çetesinin İstanbul'da büyük bir talana giriştiğini, sosyal medya algıları ve reklama harcanan paraların milyar liraları geçtiğini anlatıp durduk. Bizi siyaset yapmakla vs suçluyordu malum troller. E kardeşim göz var nizam var geçen yıllar belli harcanan paralar belli yapılan daha doğrusu yapılamayan iş belli.
Yazık gerçekten İstanbul'un yapılmayan işleri ve etkilerini de eklersek 20 yılı boşa gitti diyebiliriz.
Bütçe m5, m8, m9, m10, m12, m1b, t7 gibi hat/uzatma insaatlarına gidiyor.Bakanlık hattın hem kuzey hem de güney uzatmalarını yaptı ama yeni setler almadı o yüzden sıkıntı yaşanıyor diyorlar. Ya hadi o almadı almayacağı da belliydi sen neden zamanında ihaleye çıkmadın. Bu hattın işletmecisi sensin zaten. Böyle saçma sapan gerekçeler sunuyorlar.
Sanırım dediğimi anlamadınız. 99 depreminde İstanbul yerle yeksan olmuştu. Dolayısıyla bir sürü arazi boşaldı. Bizimkiler bu arazileri görüp “bu yıkılan arazilerle öncekisinden daha planlı, daha yaşanabilir, daha insan dostu bir şehir yapabiliriz” demek yerine kupon arazi olarak görülüp 1000 katlı rezidanslar, gökdelenler dikildi. Yanlış da burada zaten. Belki daha planlı bir Kağıthane’ye, Esenyurt’a sahip olabilirdik eğer önde gelenler ileriyi düşünselerdi.Sayın marmaraybağımlısı;
İstanbul yıkılmadan o dediğiniz iş zor. Kentsel dönüşüme zaten karşı olan belli bir grup var. Aynı binada yaşayan mülk sahipleri bile anlaşamıyor bu konuda. Yapılmak istense yapılır tabi ada bazlı hatta mahalle mahalle yıkıp modern şehirler yapılabilir. Maraş ve civar illerde şu anda yapıldığı gibi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.