Tema düzenleyici

M2 Üçyol - Fuar İzmir Metro Hattı (Buca Metrosu)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan KSakin35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öyle birşey belirlenmedi nereden çıkardınız anlamadım. Fuar İzmirde hem depo hem istasyon olucak. Yazdığınız gibi bilgi yok.
Fuar İzmir Alt dediğim yer şu an otobüs durağının ve basamakların olduğu yer, Fuar İzmir Üst dediğim yer de deponun olacağı yer.

Hocam yanlış anladınız, şimdiki uzatma değil, başka bir uzatma daha olursa Karabağlar üzerinden Üçyol'a geri bağlanmalık kuyruk bırakmışlar.

Hocam o belli olmaz, umarım kalmaz ama seçim için bekletebilirler, başka sorunlar çıkabilir vs.
Niye ki? Erteleyecekler de ne olacak seçimleri mi kazanacaklar? Ahahahaha güldürmeyin

Herkes ısrarla yorum katıyor. Bu işin seçimle alakası yok. Belki Bucada etikili olur o ayrı bir şey. 2027 ortası ve sonu arasında açılır. Trenlerin gelmesi bile bir yıl içinde tamamlanır.

Herkes ısrarla yorum katıyor. Bu işin seçimle alakası yok. Belki Bucada etikili olur o ayrı bir şey. 2027 ortası ve sonu arasında açılır. Trenlerin gelmesi bile bir yıl içinde tamamlanır.
Daha önce Göztepe İstasyonu ve Narlıdere uzatması öyle olduğu için yapabilirler diyoruz sadece.

Bu M1 için geçerli ama ilk açılış hariç açılışlar genelde Mart ve Temmuz Aylarında olmuş.

Durumlar neyi gösterir bilmem ama Ya 9 Eylül/29 Ekim gibi özel bir tarihte ya da Şubat/Mart 2028 gibi açılışı olur. (Geçmiş açılışlara bakarak.) Tabii ki de en kısa sürede açılmasını isterim.

Daha önce Göztepe İstasyonu ve Narlıdere uzatması öyle olduğu için yapabilirler diyoruz sadece.

Bu M1 için geçerli ama ilk açılış hariç açılışlar genelde Mart ve Temmuz Aylarında olmuş.

Durumlar neyi gösterir bilmem ama Ya 9 Eylül/29 Ekim gibi özel bir tarihte ya da Şubat/Mart 2028 gibi açılışı olur. (Geçmiş açılışlara bakarak.) Tabii ki de en kısa sürede açılmasını isterim.
Ya bence 15 Temmuz 2027 diyelim, Temmuz, özel tarih, 2027

Bizi şaşırtıp Mart 2027 de açarlarsa güzel olur :D

Yada 9 Eylül 2027 olabilir
Ben şahsen 30 ağustos,9 eylül yada 29 ekim 2027 tarihlerinde bekliyorum. Narlıdere süresi gereksiz uzadığı için şubat 2024 te açıldı bir de yarım yamalak açılmıştı o kötüydü tabi.. Ama Buca metrosu istanbuldaki gibi bahsettiğim özel tarihlerde açılır.

Ben şahsen 30 ağustos,9 eylül yada 29 ekim 2027 tarihlerinde bekliyorum. Narlıdere süresi gereksiz uzadığı için şubat 2024 te açıldı bir de yarım yamalak açılmıştı o kötüydü tabi.. Ama Buca metrosu istanbuldaki gibi bahsettiğim özel tarihlerde açılır.
T3 Çiğli de özel tarihte açılacakdı onu erkene çektiler

Konu sahibi
İzmirHİM’den gelen yanıta göre, İzmir Hafif Raylı Sistem 5. Aşama Buca Metrosu uzatma hattında Fuar İzmir İstasyonu haricindeki istasyonlar, yapılacak Ulaşım Etüdü ve Fizibilite çalışmalarından sonra belirlenecektir.
1000001566.jpg
1000001567.jpg

İzmirHİM’den gelen yanıta göre, İzmir Hafif Raylı Sistem 5. Aşama Buca Metrosu uzatma hattında Fuar İzmir İstasyonu haricindeki istasyonlar, yapılacak Ulaşım Etüdü ve Fizibilite çalışmalarından sonra belirlenecektir.Ekli dosyayı görüntüle 79851Ekli dosyayı görüntüle 79852
Aslında söylediğimiz gibi Fuar İzmir etabı yapıldıktan sonra istasyonlar kademe kademe yapılacaktır. Yani Üçyol-Fuar arası direkt olarak açılacak.

Geri
Üst Alt