Hayda,Semt garajı istasyonunu pas geçmesi saçma. Şirinyer istasyonu hepten karışacak şimdi.
İnkılap ters kalıyorHayda,
Semt garajı değil de İnkılap olabilir miydi,ters mi kalırdı
Hasanağa değil Belediyeden geliyor diyelim artıkSahadaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla 800 metre kalmış Buca Hasanağa dan gelen tbm ler. Şu an en büyük engel şirinyer istasyon doğu kısmı kayalık, ( halen kırılıyor ) Kazı henüz bitmedi. Bu nedenle tbmler biraz yavaş geliyor. tahminim fil heykellerine varmak üzereler..
Tünel kazım ve ray döşeme 2027 Martta bitecek galiba24.07.2025 tarih, 2025/27 No.lu UKOME Teknik Kurul Toplantısında;
İBŞB Raylı Sistem Dairesi Başkanlığınca "İzmir Hafif Raylı Sistemi 5. Aşama Üçyol - Buca Metro Hattı Yapım İşi" kapsamında Fuar İstasyonu ve makas yapısı alanının Fuar İzmir içerisinde iki aşamalı yapılacak imalat çalışmalarının, 2027 yılının mart ayının sonuna kadar, ekli projede görüldüğü şekliyle yürütülmesi.
Evet buraya yazacaktım siz yazmışsınız istasyonlar ne kadar sürede biter acabaTünel kazım ve ray döşeme 2027 Martta bitecek galiba
Katip Çelebi ve Gürçeşme gibi olursa 2028 öncesi bitmez gibiEvet buraya yazacaktım siz yazmışsınız istasyonlar ne kadar sürede biter acaba
Sahi onlara ne oldu, Gürçeşme'yi görüyorum da İKÇÜ nasılKatip Çelebi ve Gürçeşme gibi olursa 2028 öncesi bitmez gibi
Dikkatli okunursa fuar etabı 2027 Mart deniyor ama iki ay içinde Fuardan kazılar başlayacaği için 2026 kasımda bitmiş olur. Zaten ozamana kadar Bucadaki istasyonlar çoktan biter.Tünel kazım ve ray döşeme 2027 Martta bitecek galiba
Mapbox uygulaması istasyonlari gösteriyor ama ne zaman yaparlar bilemeyizDaha Çamlıkule - Fuar izmir arası istasyonları belli değil dimi? Acaba ne zaman onlara başlıyacaklar
yanından geçtim her ikisinin de peronları hazır 2026 içi işletmede görürüzMapbox uygulaması istasyonlari gösteriyor ama ne zaman yaparlar bilemeyiz
Semt Garajı,Gediz Ve Çamlıpınar olacak değil miyanından geçtim her ikisinin de peronları hazır 2026 içi işletmede görürüz
Gediz, Fuar İzmir Alt, Fuar İzmir ÜstSemt Garajı,Gediz Ve Çamlıpınar olacak değil mi
hangi istasyonlar ?yanından geçtim her ikisinin de peronları hazır 2026 içi işletmede görürüz
Öyle birşey belirlenmedi nereden çıkardınız anlamadım. Fuar İzmirde hem depo hem istasyon olucak. Yazdığınız gibi bilgi yok.Gediz, Fuar İzmir Alt, Fuar İzmir Üst
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.