M
Ümraniye spor köyü projesi 10 yıldır falan konuşulan ama yapılmayan bir proje. O proje başlayacak da bitecek de oraya metroyu ibb değil de bakanlık yapacak. Pehhhhhh . Yani bu fikir kimin kafasından çıktı cumhurbaşkanına nasıl açıkladılar çok merak ettimİnternette gördüğüm kadarıyla M12 hattının devamındaki kısımmış bu, ancak gelecek revizyonu haritasında bile bulunmuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 67106
Kaynağınız nedir paylaşabilir misiniz? Mayıs ayında ilk setin teslim edileceğini yazmışlardı, henüz herhangi bir bilgi bulamadım ben.Hattın araçları yavaş yavaş teslim edilmeye başlanmış.
Reddit transitTurkey isimli sayfada gördüm.Kaynağınız nedir paylaşabilir misiniz? Mayıs ayında ilk setin teslim edileceğini yazmışlardı, henüz herhangi bir bilgi bulamadım ben.
3 metro hattı (M11 hariç) şu an bu şekilde işletiliyor. Metro İstanbul bu konuda oldukça tecrübeli.Metro sürücüsüz olacakmış inşallah güvenlik sorunu çıkmaz . Diğer hatlar da böyle midir?
Ekli dosyayı görüntüle 78570
• Yüklenici:
Gülermak-Nurol-Makyol Metro Yapım Adi Ortaklığı
• İşe Başlama Tarihi:
28.04.2017
• Projeler:
2.469.924.400,00
Tam otomatik sürücüsüz (UTO) olarak inşa edilmektedir. Tüm otomatik sistemlerde olduğu gibi Peron Ayırıcı Kapı Sistemleri PAKS ile yolcu güvenliği sağlanacaktır.
3 metro hattı (M11 hariç) şu an bu şekilde işletiliyor. Metro İstanbul bu konuda oldukça tecrübeli.
Sorun değil, M5’te kaç kere acil stop a bastolar bunun yüzündenİyi haber .Çok bilgim yok o yüzden evham yapmışım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.