Nakkaş bağlantı yapımına henüz geçilmedi sanırım,hiç bir hareketlilik yok o tarafdaBaşakşehirde güzel anlar.
Ekli dosyayı görüntüle 82936Ekli dosyayı görüntüle 82935Ekli dosyayı görüntüle 82934
Ekli dosyayı görüntüle 82933
LinkedIn den Osman Ala dan alıntı
aynı resmi tekrar paylaşmışsınız ondan silinmişMerhaba Admin 4 defa resim post yaptım,4 üde silinmiş,sizmi siliyorsunuz,kendimi siliniyor?sorun nedir anlamadım?
Mahmutbey çözülür o trafik başka yerlere yığılır malesef.Mahmutbey trafiğine NEFES aldıracak bir proje.
En kısa zamanda biter umarım.
Bu yıl itibariyle çalışmalara hız verilmiş. Fakat sanki hattın son etabında biraz işler yavaş mı ilerliyor?
(Nakkaş bölgesi)
O arkadaki 2 ayak ne olacak çok merak ediyorum.
Arkadaki 2 ayak, köprünün askı halatlarının taşıyacağı çelik tabliyelerin altına denk geliyor. Söz konusu ayakların arkasında kalan, öngerilmeli prefabrik kirişlerin yerleştirildiği ayaklar ise köprünün yaklaşım viyadüğü kısmını oluşturuyor. O ayakların üzerinin şu anda boş olmasının nedeni köprünün betondan yapılan ana taşıyıcı kulelerinin henüz bitirilmediği için çelik tabliye montajının başlamamış olmasıdır. Ana taşıyıcı kuleler bitirilince askı halatları ile beraber çelik tabliye montajına geçilecek. Böylece söz konusu iki ayağın üzerine çelik tabliyeler gelmiş olacak. Aşağıdaki proje görselinde durumu daha iyi anlayabilirsiniz.O arkadaki 2 ayak ne olacak çok merak ediyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.