M
Met_ustner
Arkadaşlar bu arada diğer hesap gitti buradan yazıyorum artık
Sazlıdere köprü yapımına ait bir video
Bu proje ne zaman biter belli mi
"Tüm çalışmaları 2026 yılı içinde tamamlamayı hedefliyoruz"
Bakan Uraloğlu, hem Nakkaş-Başakşehir kesiminin hem de Sazlıdere Köprüsü'nün yapım çalışmalarının her geçen gün hız kazanarak devam ettiğini, tüm çalışmaları 2026 yılı içinde tamamlamayı ve burayı hizmete açmayı hedeflediklerini dile getirdi.
Kuzey Marmara Otoyolu Yaklaşım Viyadükleri Başlık Kirişi İmalatlarımız.
Kanka sen burada çalışanlardan mısın
Kanka sen burada çalışanlardan mısın
Ya kardeş bütün fotoğrafları siz atıyorsun ne alaka falan değil buNe alaka kardeşim
Tamam sakin ol kardeş soru sorduk sadece herşeye ne alakaNe alaka kardeşim
Tamam da bütün fotoğrafları siz atıyorsunuz neden ne alaka diyorsunuz normal soru sordumNe alaka kardeşim
Tamam da bütün fotoğrafları siz atıyorsunuz neden ne alaka diyorsunuz normal soru sordum
TamamKardeşim gönderinin en altında kaynağı yazıyorum fotoğrafı ben paylaşsam ben paylaştım derdim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.