Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Kütahya - Dumlupınar Atatürk Karargah Evi | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Kütahya - Dumlupınar Atatürk Karargah Evi

crypton

Uzman
Uzman

Dumlupınar Atatürk Karargah Evi​

görüntü


Kurtuluş Savaşı sırasında Gazi Mustafa Kemal’in karargâh olarak kullandığı bu ev aslına uygun olarak yeniden yapılmış ve Atatürk Karargâh Evi olarak 30 Ağustos 2003 tarihinde ziyarete açılmıştır.
Kaynak: İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü. Kütahya Tanıtım Broşürü
 

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Benzer konular

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

  • WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.