E
Elih
Bu konuda bölgeye sık gidip gelen arkadaşlar, daha iyi tahminde bulunur, fikirlerini merak ediyoruz
6 martta ve 17 nisanda faiz indirimi olacak yine, piyasaya olumlu yansır diye düşünüyorumKocaelispor tesislerinin yapımına başlanması,Faizlerdeki olası düşüşler,Satışların daha çok arttığı bahar aylarının gelmesiyle özellikle imarlı arsaların değerinin konuma göre değişmekle beraber en az 5000tl'den başlayabileceğini tahmin ediyorum.İmar yollarıda açılırsa fiyatlar dahada yükselebilir.Ben genelde Nisan-Mayıs aylarında yılda en az bir kez bölgeye gider emlakçılarla ve bölge halkıyla konuşurum.
Bölgedeki emlakçılardan bilgi alabilirsinMerhaba arkadaşlar , Sevindikli ne durumda ? Bilen varmı ? Ekli dosyayı görüntüle 64614
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.Ağzından bal damlıyor.Bu bölgede bahar ayları hareketli geçecek gibi görünüyor.Selamün aleyküm arkadaşlar
Az önce sevindikli bölgesinde 30 yıldır emlakçılık yapan abiyle konuştum, Kocaelispor tesisleri için mart ayından tesisin yapılacağı bölge istimlak edilecekmiş, kazmanın vurulmasıyla beraber yüzde 50 fiyatlar atacakmış, mart ayında istimlak olursa nisanda başlarlar muhtemelen, bilginiz olsun..
Eyvallah, emlakçıya arsam var demedim arsa alacağım dedim, ister benden al ister başkasından al, bu bölgede blr yer al ama mart ayından önce al, ondan sonrası için alamayabilirsin dedi, zaten kimse yerini satmıyor köylünün elinde yer kalmadı, diğerleride satmıyor zaten dediVerdiğin bilgiler için teşekkür ederim.Ağzından bal damlıyor.Bu bölgede bahar ayları hareketli geçecek gibi görünüyor.
En kısa sürede başlamazlar ama Nisan ayında ramazan bayramındsn sonra başlarlar sirkülasyonun kralı olurÇok güzel bir haber.İnşallah en kısa sürede yapımına başlarlar.Bu tesisin bölgeye olan sirkülasyonu artıracağını düşünüyorum.
Acil değilse satmak için bahar aylarını beklemeni tavsiye ederim.Arsa fiyatları konum,yol,imar,altyapı vs birçok etkene göre değişiklik gösterir.Fiyat belirlemek için malum siteyi ve bölgedeki emlakçıları kullanabilirsin.Benim arsalarım Kalburcu'da olduğu için yorum yapmam zor.Merhabalar
Arkadaşlar Kutluca mezarlığına yakın bir tarlam var bölgeyi araştırdığımda iki buçukla 5 milyon arasında yazılım fiyatları var Tepe noktadadır arazimi satmak istesem şu andaki değeri nedir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.