Kayseriye yeni otobüs alınacaKayseri Büyükşehir Belediyesi - Kayseri Ulaşım A.Ş. yeni otobüs alımlarıyla ilgili ihale bilgileri, teknik şartnameler ve alınması muhtemel/alınacak otobüslerle ilgili bilgi, görüş, fotoğraf paylaşım konusudur.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi - Kayseri Ulaşım A.Ş. yeni otobüs alımlarıyla ilgili ihale bilgileri, teknik şartnameler ve alınması muhtemel/alınacak otobüslerle ilgili bilgi, görüş, fotoğraf paylaşım konusudur.
Soloda temsaya pek imkan vermiyorum ben ama belediye diye özel üretebilirlerBugün Kayseri Ulaşım AŞ. Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Erdoğan önümüzdeki yıl klimasız tüm otobüslerin seferden çekileceğini açıkladı.
Ekli dosyayı görüntüle 77419
Eski klimasız belediye otobüslerinden ise 80 e yakın aracın seferden kalkması demek. ÖHO tarafında 170-180 tane klimasız otobüs kullanımdan kalkacak.
Meselenin konuyla ilgili kısmı Kayseri Ulaşım AŞ. nin kaldırılan 60 civarı solo, 15 civarı körüklü otobüsün yerine nasıl bir alım yapacağı. Bu alımda maliyet bakımından dezavantajlı olduğu için CNG yakıtlı otobüs alınacağına pek ihtimal vermiyorum. Servisten çekilen araçların yerine sayı olarak daha fazla araç gelebilir. Solo araçlar 70 adet, körüklüler 20 adet civarı olabilir. Zamanlama olarak da araçlar 2026 senesinin nisan-mayıs-haziran aylarında teslim edilebilir.
Kayseri Ulaşım AŞ. nin kaldırılan körüklülerin yerine elektrikli körüklü veya dizel körüklü alması muhtemel. Bu araçlar mevcuttaki modeller olan BMC Procity TR 18, Mercedes Conecto G veya BOZANKAYA SILEO S18 olabilir.
Solo tarafı için ise günümüzde piyasada fiyat/performans açısından önde gelen ve mevcutta bulunan BMC Procity+ TR, Temsa Avenue Plus veya OTOKAR Kent LF olabilir. Kaliteyi ön planda tutacak bir alım olursa Mercedes Conecto veya ISUZU Cityport gibi araçlar da görebiliriz.
38 ANF 603 plakalı üstünde 131 numarası yazan aracı ilanda gördüm
Bu başlık 0 km otobüs alımları için açılmıştır. Eski öholarla ilgili mesajları yenilenen öholar veya belediye öho başlığına yazın.38 ANF 603 plakalı üstünde 131 numarası yazan aracı ilanda gördüm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.