W
Yani insanlar avmden almak yerine internetten almak daha cazip geldiği için kapanması normaldirDaha önce yine kapanan ve 2018 yılında aynı yere tekrar açılan Teknosa mağazası yine kapanmış. Kayseri park 7 yıl sonra yeniden teknoloji mağazasız kaldı. Böyle kaliteli bir avmye bu durum maalesef hiç yakışmıyor
Doğrudur Hocamİş yapmayan bir mağaza değildi aslında. Personellerle ilgili olumsuz yorumlar okumuştum google haritalarda. Bu durum ve kira artışı etkili olmuştur diye düşünüyorum.
Çalışan faktörü çok önemli bana bir mağaza uzak bile olsa çalışan kaliteli güleryüzle isr oraya giderimİş yapmayan bir mağaza değildi aslında. Personellerle ilgili olumsuz yorumlar okumuştum google haritalarda. Bu durum ve kira artışı etkili olmuştur diye düşünüyorum.
Kipalar battığında 3-4 sene Pendorya marketsiz kaldı 2017 gibi anca yeni bir market açıldı o da 2-3 mağazanın birleşimi bir mm migrostu. Teknosasızlık öldürmez fakat marketsizlik öldürür (ki pendoryanın ölme sebeplerinden biri buydu hatta en büyük sebebi) zor zamanlardan geçiyor bu aralar teknosa kiraları ödeyememiş olabilirDaha önce yine kapanan ve 2018 yılında aynı yere tekrar açılan Teknosa mağazası yine kapanmış. Kayseri park 7 yıl sonra yeniden teknoloji mağazasız kaldı. Böyle kaliteli bir avmye bu durum maalesef hiç yakışmıyor, umarım kısa zamanda yeniden bir teknoloji mağazası açılır
Doğrudur Kayseri’nin neredeyse en elit avmsi sayılabilecek bir avm. Dükkan kirası çok arttıysa ödeyememiş olabilirler. Zaten Decathlon dahil birçok önemli mağazanın bulunduğu bir avm olması açısından teknoloji mağazası olmaması tuhaf kaçıyor. Marketsizlik tabiki daha zor haklısınız.Kipalar battığında 3-4 sene Pendorya marketsiz kaldı 2017 gibi anca yeni bir market açıldı o da 2-3 mağazanın birleşimi bir mm migrostu. Teknosasızlık öldürmez fakat marketsizlik öldürür (ki pendoryanın ölme sebeplerinden biri buydu hatta en büyük sebebi) zor zamanlardan geçiyor bu aralar teknosa kiraları ödeyememiş olabilir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.