Sanırım filoya katılmayacak gibi duruyorBu sabah Bağdat caddesi. Opet yanında İstanbul çıkması sarı AKİA yatıyordu. Orada bu işi yapan birisi var gibi. Daha önceleride kapısında Tezeller, Otokar TCV, AKİA yatarken gördüm.
Sanırım filoya katılmayacak gibi duruyorBu sabah Bağdat caddesi. Opet yanında İstanbul çıkması sarı AKİA yatıyordu. Orada bu işi yapan birisi var gibi. Daha önceleride kapısında Tezeller, Otokar TCV, AKİA yatarken gördüm.
Burası özgür bir ülke aynı zamanda özgür bir forum istediğini yapabilir sen buna asla karışamazsın
Mesajı silmedim ama düzenleyerek görseli kaldırdım.Ona bir şey demiyorum zaten ama fotoğraf sahibi kızıyor diyorum zaten. İnanmayan varsa gitsin sayfa adminine mesaj atsın. Adam rahatsız oldu diyorum ve bu en doğal hakkı. Kendisi çekti ve kendisi yayınladı. Ayrıca bunun Kanuni bakımdan da yönü var. İzinsiz Kullanılması ve Çoğaltılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Bu yüzden fotoğrafın kaldırılmasını talep etmek fotoğraf sahibinin en doğal hakkıdır. Asıl sen buna karışmazsın.
Zaten buna karışmıyorum lütfen tartışma yapma o adamla yoksa moderatör araya girer ve senin yazdığın tartışma mesajı silerOna bir şey demiyorum zaten ama fotoğraf sahibi kızıyor diyorum zaten. İnanmayan varsa gitsin sayfa adminine mesaj atsın. Adam rahatsız oldu diyorum ve bu en doğal hakkı. Kendisi çekti ve kendisi yayınladı. Ayrıca bunun Kanuni bakımdan da yönü var. İzinsiz Kullanılması ve Çoğaltılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Bu yüzden fotoğrafın kaldırılmasını talep etmek fotoğraf sahibinin en doğal hakkıdır. Asıl sen buna karışmazsın.
Mesajı silmedim ama düzenleyerek görseli kaldırdım.
Neden kızıyor anlamış değilim madem fotoğraflarının wow'da paylaşılmasını istemiyor gelsin kendisi üye olsun buraya kendisi paylaşsın. Keza 38 ab 132 sayfası adminini de wow'a bekliyorum.
Ben zaten tartışmıyorum araya girdim sakın tartışmalı mesaj yazmayınHerkes izin vermek zorunda değil. Ayrıca wowturkey'e üye olup fotoğraf paylaşmak zorunda da değil. Kendisi çekmiş yayınlamış sosyal mecralarda. Ayrıca ben tartışma çıkarmıyorum tartışan sizsiniz. Güzel bir üslupla kaldırılmasını rica ettik hepsi bu.
Fotoğrafı kaldıran moderatör arkadaş galiba teşekkür ederim fotoğrafın sahibide benim..38 AB 139'un yeni aracı olan TemSA Avenue LF'nin son dokunuşları.
Düzenleme: Fotoğraf sahibinin isteği üzerine görsel kaldırılmıştır.
Orası benim keyfime kalmış bi durum.Neden kızıyor anlamış değilim madem fotoğraflarının wow'da paylaşılmasını istemiyor gelsin kendisi üye olsun buraya kendisi paylaşsın. Keza 38 ab 132 sayfası adminini de wow'a bekliyorum.
birdahakine dikkatli ol atmasınlarOrası benim keyfime kalmış bi durum.
birdahakine dikkatli ol atmasın dikkatli olması gereken ben değilim başkasının görsellerini izinsiz alıp paylaşanlar
Özgürlük kurallar çerçevesinde belirlenir.@marmaray bağımlısı yazdığım mesaja neden beğenmedi hiç anlayamadım sadece burası özgür bir ülke forum istediğini yazabilir de yapabilir de dedim
38 ab 132 sayfası admini kızıyor mu peki? (Erol Kaya)Dikkatli olması gereken ben değilim başkasının görsellerini izinsiz alıp paylaşanlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.