D
D0836
Bugün otogar servis araçları ani ve saçma bir kararla kaldırılmış. Otogara saat başı belediye otobüsü çalışacağı söyleniyor.
Hangi mevkide gördünüz bilemem ancak yıllar evvel Kümbet, Talas, Belsin ve merkez garajlarda birer adet olurdu. Conecto MAN ve BOZANKAYA lar gelince kayboldu lar, geçen yıl pik saatlerde eski MAN larla çalışıyorlardı. Fakat ilave körüklüler gelince bir yıldan fazladır bende görmedim.Belediyenin 4 tane mercedes o345k körüklü otobüsü vardı eskiden ama bunlardan sadece 1186 seferlerde görülüyor yeni sarı rengiyle. Diğer 1184/85/87 nin akıbetlerini bilen var mı ? Hibe veya hurdaya mı gitti ?
Ayrıca 1184 te MB conecto 0345K idi. 1184 filode yokmu acaba.Bugün kiçikapıda 1188 mercedes o345k yı gördüm eski kırmızı beyaz renkleriyle bekliyordu. 1185/87/88 uzunca bir süredir ortada yoktu. 4 araçtan sadece 1186 sarıya boyanmış galiba.
Çalışıyor sabah akşam pik saatlerde ildem, toki ve bazı mahalle-fakülte/çevreyol hatlarına çıkıyor.Man sg 220 ler calisiyor mu çalışıyorsa hangi hatlarda mevcut
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim peki hafta sonları çalışıyorlar miÇalışıyor sabah akşam pik saatlerde ildem, toki ve bazı mahalle-fakülte/çevreyol hatlarına çıkıyor.
SG-220 araçlar hafta sonları nadir genelde hafta içi parçalı çalışır.Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim peki hafta sonları çalışıyorlar mi
Kral bu otobüsler doğu terminalinin orda duruyor, 780 yada R028 çalışıyorlarBugün düvenönünde sıfır turkuaz damalı isuzu novo city gördüm. Numarası 1601 idi. Bu araç/lar hakkında bilgisi olan var mı ?
Ekli dosyayı görüntüle 28898
252 motoru yanan tcv nin yerine almıştı bu aracı. Araç 2022 nin güzünde katıldı 2023 ün ortalarında arızalanınca yerini makyajlı procity ye bıraktı. Fotoğrafı archive.org daki eski sitede var. En son incesu yolundaki yaşar kardeşler servisinde yatarken gördüm.Arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam bir ara doğalgazlı man lions city vardı özel halk otobüsünde bilgisi olan varmı?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.