Tema düzenleyici

Karsan'ın Bütün Otobüsleri ve Minibüsleri Sohbet ve Fotoğraflar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hermes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karsan, Otonom e-JEST ile ABD’de şehir içi ulaşıma adım atıyor

Karsan, Florida ve Georgia’da devreye girmesi planlanan 10 adet Otonom e-JEST için hazırlık sürecini başlattı. Yeni model, Amerika pazarında otonom toplu taşımada güvenliği ve teknolojiyi ön plana çıkarıyor.

Karsan, gelecek yıl ABD'nin Florida ve Georgia eyaletlerinde operasyona girmesi planlanan ilk 10 adetlik Otonom e-JEST projesinin devreye alınması için hazırlık sürecini başlattı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Karsan, yeni modeli Otonom e-JEST ile yeni pazarlara açılmayı ve pazar payını büyütmeyi hedefliyor.

Kaynak: Karsan, Otonom e-JEST ile ABD’de şehir içi ulaşıma adım atıyor - Sözcü Gazetesi
Amerikada toplu taşımanın New York Chicago LA vb. Şehirlerde bile orta kullanılırken florida ve georgia için anca yeter Zaten bunlar mantıklı tercih

Amerika ya giden Jest
40846.jpg

Karsan J9 çektim şansa yeşil renk severim hemen telefona sarıldım araç ne için kullanılıyor acaba aslında bizim aile büyük bir tane bundan almak lazım 😂
IMG_20251215_153004.jpg

⚡Karsan'dan İtalya'ya 42 adet elektrikli otobüs ihracatı!

İtalya'nın 40'tan fazla şehrine elektrikli otobüs/minibüs satan Karsan, 42 otobüslük yeni bir ihale kazandığını açıkladı.

662 kWh LFP batarya ile 450 kilometre menzile ulaşan ve 135 yolcu taşıyabilen 18 metrelik e-ATA 18'ler 2026'nın yaz aylarında İtalya'nın Bari şehrine teslim edilecek.

Karsan'ın Bursa'da ürettiği elektrikli otobüsler, her gün 20 saat çalışması gerekecek yoğun bir ulaşım güzergahında kullanılacak. Büyük batarya ve 300 kW DC şarj desteği sayesinde ihaleyi kazanan Karsan, bugüne kadar İtalya'ya 340 adet elektrikli otobüs ihraç etmeyi başardı.

FB_IMG_1766079190826.jpg

Geri