Burada Türkiye'nin her şehrinden Karsan E-Atak görselleri paylaşılacaktır
Aylar veya haftalar önce bu araç üniversite içerisinde şöför kalp krizi geçirerek takla atmıştı, şöför hayatını kaybetmişti kaza yerindeBir yıl önce, Akdeniz Üniversitesi'ndeki hareket noktasından çekmiştim;
![]()
Aynı araç mı gerçekten?Aylar veya haftalar önce bu araç üniversite içerisinde şöför kalp krizi geçirerek takla atmıştı, şöför hayatını kaybetmişti kaza yerinde
Evet plakayı google'a yazınca en başta bu haber çıkıyorAynı araç mı gerçekten?
Ne oldu peki bu araca şimdi Hurdaya mı çıktıBir yıl önce, Akdeniz Üniversitesi'ndeki hareket noktasından çekmiştim;
![]()
Birkaç haftaya tamir edilmesini umuyorum. Kaza yapan araç olduğunu da yeni fark ettim.Ne oldu peki bu araca şimdi Hurdaya mı çıktı
Google dan alıntı yapabilir miyiz o var bide çekemeyenler içinBurada Türkiye'nin her şehrinden Karsan E-Atak görselleri paylaşılacaktır
Şimdi bu aracı İstanbul Arnavutköy Belediyesi aldıEkli dosyayı görüntüle 88058instagram'daki Google dan alıntı yaptım geçen günde Tekirdağ'a geldi test bu 2-7 mesaj silinebilir de
Bu aracı Ulaşımparkta denedi hatta 435MR hattında bir de İzmit tarafında bir hatta 100 yada 33Ekli dosyayı görüntüle 88058instagram'daki Google dan alıntı yaptım geçen günde Tekirdağ'a geldi test bu 2-7 mesaj silinebilir de
400’e nasıl olur? İnsanlar midibüste hava boşluğu kalmayacak şekilde hareket ediyorlarBu aracı Ulaşımparkta denedi hatta 435MR hattında bir de İzmit tarafında bir hatta 100 yada 33
400 bilmiyorum ama 413 için mükemmel olur. Mudurnutepe, İnönü, Yavuz Selim, Ulus, Beylikbağı, Mimar Sinan, Hürriyet, Köşklüçeşme mahallelerini taşıyor.400’e nasıl olur? İnsanlar midibüste hava boşluğu kalmayacak şekilde hareket ediyorlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.