Tema düzenleyici

Karadeniz'de Olası Bir Patlama Mümkün Mü?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hermes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hermes

Konargöçer
Yarbay
Konu sahibi
Geçen günlerde Celal Şengör'den şöyle bir şey dinledim

Ve daha sonrasında birkaç bakındığım kaynakla benzeri bir durumun, Uganda'daki Victoria Gölü'nde meydana geldiğini öğrendim

Peki böyle bir şey olursa, Başta İstanbul, Trabzon, Samsun olmak üzere diğer ülkelere de büyük etki verebileceğini düşünüyorum,

İlgisi olan varsa burada fikrini almak isterim

Konu sahibi
Geçen günlerde Celal Şengör'den şöyle bir şey dinledim

Ve daha sonrasında birkaç bakındığım kaynakla benzeri bir durumun, Uganda'daki Victoria Gölü'nde meydana geldiğini öğrendim

Peki böyle bir şey olursa, Başta İstanbul, Trabzon, Samsun olmak üzere diğer ülkelere de büyük etki verebileceğini düşünüyorum,

İlgisi olan varsa burada fikrini almak isterim
Bu arada not düşeyim,
Böyle tip bir olay sadece denizin 60 km yakınındaki yerleri etkiliyor, binalara etkisi yok. Eğer insana bu Hidrojen Sülfür etki ederse 5-10 saniyesine insan ve hayvan ne canlı varsa hayatını kaybediyormuş.

Kendi görüşümü söyleyeceğim:

Karadeniz'de çok fazla mayın olduğunu düşünüyorum. Onlardan dolayı patlama olur mu bilmem. Sürekli mayın çıkarıyorlar Karadeniz'den.
Ukrayna Savaşı'ndan hatta 1. ve 2. Dünya Savaşı'ndan kalma mayınlar bulunuyor.

Konu sahibi
Kendi görüşümü söyleyeceğim:

Karadeniz'de çok fazla mayın olduğunu düşünüyorum. Onlardan dolayı patlama olur mu bilmem. Sürekli mayın çıkarıyorlar Karadeniz'den.
Ukrayna Savaşı'ndan hatta 1. ve 2. Dünya Savaşı'ndan kalma mayınlar bulunuyor.
Mayın metalden yapılma

H2S gazı asidik özellik, gösteriyorsa (ki, ben, öyle düşünüyorum) burada olabilecek bir tepkime feci sonuç doğuracak

Ayrıca eğer H2S gazı 200m daha yükselirse bu, bahsi geçen patlama olabilir

Geri
Üst Alt