Tema düzenleyici

Kapasitesini Aşan Eshot/İzulaş/İztaşi̇t Hatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hermes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
879 508 ilave edilibilir. Aynı şekilde 515 benim şahsi görüşüm 515 çok güzel bir hat gece de iş yapar 168 de evka 4 adına
879 neredeyse ısrarlar sonucu son seferi 00:30 a uzatıldı bana kalırsa 680-18-523-579-191-671-873-27-588-566 gibi Karabağların yarısını taşıyan hatların son seferleri en az 01:30 a kadar uzatılması gerek. Çünkü bu otobüslerin izban ve metro yolcusu çok fazla.

77 78 137 240 hatlarının son seferleri de en azından 00:30 a uzatılmalı. Bu hatların çoğunun Halkapınar'dan son seferi 12'de bu yetersiz. Bölgedekiler için daha geç saatli seferlere ihtiyaç vardır diye düşünüyorum.

879 neredeyse ısrarlar sonucu son seferi 00:30 a uzatıldı bana kalırsa 680-18-523-579-191-671-873-27-588-566 gibi Karabağların yarısını taşıyan hatların son seferleri en az 01:30 a kadar uzatılması gerek. Çünkü bu otobüslerin izban ve metro yolcusu çok fazla.
191 eski hatlardan olan yurtoğlu basmane miydi yurtoğlu otogar mıydı bazı geceleri f.altay aktarma merkezinden geçiyorum evim orada diye son seferlerinde 671 ve 17 dolu kalkıyo ama 17 01:00 son yapıyor 671 için belki 12:30 eklenebilir,

191 eski hatlardan olan yurtoğlu basmane miydi yurtoğlu otogar mıydı bazı geceleri f.altay aktarma merkezinden geçiyorum evim orada diye son seferlerinde 671 ve 17 dolu kalkıyo ama 17 01:00 son yapıyor 671 için belki 12:30 eklenebilir,
873-671-17-25 ne zaman görsem son seferleri dolu kalkıyor. Doğru. Ama bazen gün içinde yetersiz kalıyorlar.

Bütün hatların geçmesi çok zor ama en azından belirli hatların geçmesi lazım.
Bütün hatlar derken hepsi gece çalışsın demek istemedim. Örneğin hattın normal bitişi 23.45, son sefer olarak 00.10 eklenecek o da gece tarifesinde çalışacak.

Ya da halihazırda 00.20'e kadar sürüyorsa son seferler de gece tarifesi olsun demek istemiştim. Eshot buradan kazandığı parayı görünce bir sürü hatta ek sefer eklenir.

Bütün hatlar derken hepsi gece çalışsın demek istemedim. Örneğin hattın normal bitişi 23.45, son sefer olarak 00.10 eklenecek o da gece tarifesinde çalışacak.

Ya da halihazırda 00.20'e kadar sürüyorsa son seferler de gece tarifesi olsun demek istemiştim. Eshot buradan kazandığı parayı görünce bir sürü hatta ek sefer eklenir.
Gece tarifesi olması uygun olmaz gece tarifesi demek yalnızca gece çalışan hatlar demek geceleri yolcu fazla olmaz şöforleri de düşünün biraz gece hatlar çoğalırsa olaylar daha fazla olur sarhoş olanlar mı dersin gece sefer yapmak daha sıkıntılı iş zaten fazla sefer olmaması iyi bir şey belki birkaç hat açılabilir ama en fazla 2 3

New Yorkta otobüslerin çoğu ve metro gece full çalışıyor en azından her hattı Konağa değilde diğer bölgeleri birbirine bağlayan hatlar açılmalı/çalışmalı
Sonra eğer İzmirde gece baya kalabalık olursa düzenleme yapılabilir

New Yorkta otobüslerin çoğu ve metro gece full çalışıyor en azından her hattı Konağa değilde diğer bölgeleri birbirine bağlayan hatlar açılmalı/çalışmalı
Üçyol Metro - Havalimanı, Evka3 Metro - Havalimanı, Otogar - Konak baykuş hatları açılmalı ve 920 hattının ulukente uzatılması lazım.

Son düzenleme:
Gece tarifesi olması uygun olmaz gece tarifesi demek yalnızca gece çalışan hatlar demek geceleri yolcu fazla olmaz şöforleri de düşünün biraz gece hatlar çoğalırsa olaylar daha fazla olur sarhoş olanlar mı dersin gece sefer yapmak daha sıkıntılı iş zaten fazla sefer olmaması iyi bir şey belki birkaç hat açılabilir ama en fazla 2 3
İster hat torbalıdan geçsin 2-3 sarhoş için insanları taksiye mahkum edemezsin

Sonra eğer İzmirde gece baya kalabalık olursa düzenleme yapılabilir
Yurt dışında evet fakat burası Türkiye insanlar Yurt dışında nasıl davranacağını daha iyi biliyor belki daha fazla gelişirsek metro ve izban çalışabilir saatte 1 olur belki
İster hat torbalıdan geçsin 2-3 sarhoş için insanları taksiye mahkum edemezsin
Gece yolcunun çok olmaması kusura bakma ama sarhoşlarla kaptanlar uğraşıyor adamlar canının derdine mi düşsün gece gece modern ülke olana kadar bu durum sürer

675 yine çakılı kalktı otokar kent olmasına rağmen diğer otokar kent 975 idi. ( resimle beraber yüklemeye çalıştım ama olmadı )

Geri
Üst Alt