Önsen toplu konutları
Yerinde dönüşüm için yapının depremde hasar almasına bakmıyorlar. Zemin etüdü yapılıyor.hatay lı arkadaşım var, ısrarla yerinde dönüşüm ile yıkılan yerlerin yerinde deprem bölgesinde inşaatların olduğunu söylüyor, nehrin çevresi doldu diyor, ne kadar doğru bilemiyorum.
Güzelyurt köy tipi konutlarGüzelyurt ve Denizli (Pulvanlı) köy tipi konutlar. Orman alanlarının (Güzelyurt İçin) yerleşime açılmasını yanlış buluyorum. Buraların çoğu sonradan insan emeği ile ağaçlandırılan yerler.
Ekli dosyayı görüntüle 27298
Ekli dosyayı görüntüle 27299
maşallah 200 konut civarı var, bayağı kalabalık köyümüz imiş.Güzelyurt köy tipi konutlar Ekli dosyayı görüntüle 62820
Gaziantep tarafından şehir merkezine girişte yer kaldığından kalabalık. Büyükşehir Belediyesi kurulunca merkez mahalle olmuşta olabilir.maşallah 200 konut civarı var, bayağı kalabalık köyümüz imiş.
Gerçekçi değil. Siyasal iktidar ile ilgisi de olamaz. Yıkım çok fazla. Yıkılmayı bekleyen çok yapı var. Artı binlerce dava var orta ve ağır hasarlı yapılar ile ilgili. Malatya, Kahramanmaraş, Adıyaman 2027 ortalarını bulur. Antakya hariç..@Meksika hocam sizce 2025 sonuna kadar tüm depremzede evlerini teslim etme hedefi gerçekçi mi, bu hedefe ulaşabilirler mi?
anladığım kadarıyla davalık olanlar kalacak diğer yerler bitecekDevlet elinden geleni yapıyor. Birçok dava var. Diğer yerler yapılabilir.
yıkılmayı bekleyenler bildiğim kadarıyla fay hatlı bölgede zannedersem toki konutları diğer yerlere yapılıyor, bu durumda yıkılmayı bekleyenler yeni konutların yapımına engel olmamalı diye düşündüm.Gerçekçi değil. Siyasal iktidar ile ilgisi de olamaz. Yıkım çok fazla. Yıkılmayı bekleyen çok yapı var. Artı binlerce dava var orta ve ağır hasarlı yapılar ile ilgili. Malatya, Kahramanmaraş, Adıyaman 2027 ortalarını bulur. Antakya hariç..
Rezerv alan içinde olanlar var. Mahkeme kararı bekleniyor.yıkılmayı bekleyenler bildiğim kadarıyla fay hatlı bölgede zannedersem toki konutları diğer yerlere yapılıyor, bu durumda yıkılmayı bekleyenler yeni konutların yapımına engel olmamalı diye düşündüm.
ben olsam benim konutumun yapılmasını mahkeme ile engelledikleri için tazminat açardımRezerv alan içinde olanlar var. Mahkeme kararı bekleniyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.