Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir'in Bindiğiniz Bütün Ulaşımı Hakkında Düşünceleriniz Ve Tartışma Yeri | Sayfa 4 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir'in Bindiğiniz Bütün Ulaşımı Hakkında Düşünceleriniz Ve Tartışma Yeri

İzmir Kasomirse başyapıtı 490'dır

Bir gün hastayım,yarım gün izin almıştım okuldan,eve gideceğim.490 geldi.Bindim.Şoför arkası koltuk boş.Geçtim oturdum.Gıcık teyzenin biri Nato'dan bindi. Beni kaldırmak istedi.Ben anladım ama hemen kulaklığı(A planımı) çıkartıp kendimi savunmak istedim.Teyze ağzını bıçak açamadı.En son Üçyol'da indik,Teyze:
-💫ÖzEl ArAcA bİnİn KoLtUkLaRı HaRcAmAyIn
Dedi. İçimden dünyanın en uzun küfrünü ettim,hatta dışa vurmak istedim.Hayatımın ilk gıcığı bu teyzedir.
Sonrasında teyze gitti emekli otobüsünün durağında 681 bekledi
Not: Gıcık teyzeyi sana benzetmiyorum, anlatmak istediğim herkes her şekilde ağzını açıyor

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.