Orası için Evka 3'ten Karagöl'e giden bir hat önermiştim. Hem Sarnıçköy hem de Kurudere'den geçer.Kurudere ne otobüs var ne izban
Cevap geldi miOrası için Evka 3'ten Karagöl'e giden bir hat önermiştim. Hem Sarnıçköy hem de Kurudere'den geçer.
Daha Him'e yazmadım da foruma yazmıştım. Galiba sen söylemiştin Evka 3'ten Karagöl'e bir hat nasıl olur diye ben de böyle bir hat önermiştim.Cevap geldi mi
Sen mi ben mi?Orası için Evka 3'ten Karagöl'e giden bir hat önermiştim. Hem Sarnıçköy hem de Kurudere'den geçer.
O yol arabanın bile zor geçtiği toprak bir yol maalesef 316 uzatılabilir anca oraya.Orası için Evka 3'ten Karagöl'e giden bir hat önermiştim. Hem Sarnıçköy hem de Kurudere'den geçer.
Karaburun'un ötesiO yol arabanın bile zor geçtiği toprak bir yol maalesef 316 uzatılabilir anca oraya.
İnovatif çözüm kardeşim,Kurudere ne otobüs var ne izban
Sanırım bizim mahallenin muhtarına 608 uzatmasını söylesem olabilir belki. İstiklal Mahallesinde hiçbir duraktan geçmiyor hat.Biz burda 10 15 kişi hime yazsak fayda etmez ama muhtar önerse yapılabilir.
Öyle olur aslındaSanırım bizim mahallenin muhtarına 608 uzatmasını söylesem olabilir belki. İstiklal Mahallesinde hiçbir duraktan geçmiyor hat.
Muhtarla nasıl konuşacaksın kiSanırım bizim mahallenin muhtarına 608 uzatmasını söylesem olabilir belki. İstiklal Mahallesinde hiçbir duraktan geçmiyor hat.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.