Mesela ben Biçerova-Karşıyaka arasını 50 dakika kadar biliyorummerkeze gelene kadar'dan kasıt?
Mesela ben Biçerova-Karşıyaka arasını 50 dakika kadar biliyorummerkeze gelene kadar'dan kasıt?
Öyle ama zaten izbanda artık 90 dakika yok 745'e binmek izban beklemek ve Karşıyaka'ya gelmek 90 dakikayı bulur.Mesela ben Biçerova-Karşıyaka arasını 50 dakika kadar biliyorum
hayır, Aliağa-Bayraklı 50 dakikaMesela ben Biçerova-Karşıyaka arasını 50 dakika kadar biliyorum
Bekleme payını dahil ettiğimi söylemedim değil mi? Kusura bakmayınhayır, Aliağa-Bayraklı 50 dakika
Kemalpaşa'ya da haksızlık yapılıyor aslında merkeze çok uzak bir ilçe değil Menemen,Güzelbahçe ve Menderes gibi çevre ilçe olarak değerlendirilebilecek bir ilçe 966,988 hatları ve diğer bazı hatlar L tarifesi adında 90 dakika dahil olacak şekilde gittiğin kadar öde tarifesinde çalışabilir. Bu L tarifesine 8,82,321,508, 602,608,800 hatları da geçmeli.Tatil beldesi olduğu için b ye devam ederler aslında ben en büyük haksızlığın Torbalı Urla gibi yerlere yapıldığını düşünüyorum oralar B yerine a olabilir
8 numara özellikle tek bilet çalışıyor, yoksa bindi indi çok yavaşlarKemalpaşa'ya da haksızlık yapılıyor aslında merkeze çok uzak bir ilçe değil Menemen,Güzelbahçe ve Menderes gibi çevre ilçe olarak değerlendirilebilecek bir ilçe 966,988 hatları ve diğer bazı hatlar L tarifesi adında 90 dakika dahil olacak şekilde gittiğin kadar öde tarifesinde çalışabilir. Bu L tarifesine 8,82,321,508, 602,608,800 hatları da geçmeli.
428,827,949,909,986,778 hatlarının L tarifesineKemalpaşa'ya da haksızlık yapılıyor aslında merkeze çok uzak bir ilçe değil Menemen,Güzelbahçe ve Menderes gibi çevre ilçe olarak değerlendirilebilecek bir ilçe 966,988 hatları ve diğer bazı hatlar L tarifesi adında 90 dakika dahil olacak şekilde gittiğin kadar öde tarifesinde çalışabilir. Bu L tarifesine 8,82,321,508, 602,608,800 hatları da geçmeli.
428,827 ellenmemeli A'da kalmalı parkurları o kadar uzun değil ve bu bölgelerin başka işlevli hattı yok yolculara eziyet olur.428,827,949,909,986,778 hatlarının L tarifesine
775,776,829,981,982,983,987 hatlarının J tarifesine alınması lazım
Menderese iztaşıt geldiğinde ise Cumaovası-Köyler olarak çalışan bütün hatlar C tarifesine alınması lazım zaten soloyla çalışıyorlar.
800 B tarifesine geçerse hiç bir anlamı kalmazki8 numara özellikle tek bilet çalışıyor, yoksa bindi indi çok yavaşlar
800 numara ise aynı nedenden B tarifesi olmalı
onları sonradan bende düşündüm aslında428,827 ellenmemeli A'da kalmalı parkurları o kadar uzun değil ve bu bölgelerin başka işlevli hattı yok yolculara eziyet olur.
800'ün C olacağına B olması daha iyi ama asıl olması gereken A,K veya L tarifesinde çalışması 90 dakikaya dahil olmalı. Bu arada 602,608,660 ve 800'e sık biniyorum ve gözlemlerime göre yolcuların en az dörtte biri geri iade almıyor ya unutuyorlar ya da kapı açılmadan erken basıyorlar iade alamıyorlar yolcuların cebine fazla zarar oluyor. Aslında en baştan 800 hiç gköye geçmemeliydi zaten Çiğli-Karşıyaka-Bornova arası yolcusu çok oluyor boşuna fazla para ödüyorlar. Merkezde çalışan bir hatta bu sistem yanlış oldu.8 numara özellikle tek bilet çalışıyor, yoksa bindi indi çok yavaşlar
800 numara ise aynı nedenden B tarifesi olmalı
C tarifesi kısa mesafe için daha ucuz oluyor hocam ben Genç kart kullanıyorum Koyundere durağından Bornova yönüne binerken 23.12TL alıyor Çiğli Belediyede inince 9.38TL iade ediyor toplamda 13.74TL ye Çiğli Belediyeye gelmiş oluyorum ki zaten buradanda herhangi bir Bostanlı otobüsüne binsem o da 15TL alacak yani toplam 28.74TL ye Bostanlıya varabiliyorum. Eğer B tarifesinde olursa 15.52TL olucak Koyundere-Çiğli arası ve yine aktarma olmadığı için yine Bostanlı otobüsü 15TL alacak yani 30.52TL ye denk geliyor böylede fakat bahsettiğiniz tarife açılırsa 15TL civarına İzmir’in çoğu yerine ulaşabileceğim.800'ün C olacağına B olması daha iyi ama asıl olması gereken A,K veya L tarifesinde çalışması 90 dakikaya dahil olmalı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.