E
Enstanya
3 kişi daha bindi ama onlar 2 durak ilerde indi2'den fazla binmez
3 kişi daha bindi ama onlar 2 durak ilerde indi2'den fazla binmez
Tarlalar tarafında mısınız şu an3 kişi daha bindi ama onlar 2 durak ilerde indi
Evet İnciraltı İskeleye doğru gidiyoruzTarlalar tarafında mısınız şu an
Valla Dağtekke'deki 785 bile buradaki 481'den daha güzel manzarası var,ve o daha fazla yolcu alıyorEvet İnciraltı İskeleye doğru gidiyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 70518
Ekli dosyayı görüntüle 70519
Ekli dosyayı görüntüle 70520
Valla ben beğendim açıkçası otobüs geçmeyen yerlerden geçmesi iyi olmuşValla Dağtekke'deki 785 bile buradaki 481'den daha güzel manzarası var,ve o daha fazla yolcu alıyor
Valla yarın da isuzu görme ihtimalim?Valla ben beğendim açıkçası otobüs geçmeyen yerlerden geçmesi iyi olmuş
Ekli dosyayı görüntüle 70521
Zaten Balçova'dan giderken metroya gidiyor481 ESHOT'un "otobüs geçmeyen mahalle kalmasın" mantığıyla kurulmuş bir hat, Bahçelerarası Mahallesinin ulaşımını sağlıyor. Onun dışında muhtemelen ileride F. Altay'a uğrayacak şekilde düzenleyip sabah-akşam çalışacak hale getirirler.
Bu hat madem ara yollardan gidebiliyor,Özdilek arkasından gidip Sahilevleri'ne gitse olmaz mı? 7'ye birazcıcık destek olur Üçkuyular'a hızlı gittiğinden481 ESHOT'un "otobüs geçmeyen mahalle kalmasın" mantığıyla kurulmuş bir hat, Bahçelerarası Mahallesinin ulaşımını sağlıyor. Onun dışında muhtemelen ileride F. Altay'a uğrayacak şekilde düzenleyip sabah-akşam çalışacak hale getirirler.
Full Isuzu çalışıyor sanmamValla yarın da isuzu görme ihtimalim?
Ona göre yarın net bineceğim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.