Eshota göre 481 en çok kullanılan hat dakikada 1 seferi olmalıEshota göre kimse binmiyor bu hatta![]()

Eshota göre 481 en çok kullanılan hat dakikada 1 seferi olmalıEshota göre kimse binmiyor bu hatta![]()
Hat kapatılsaymış, ne gerek vardı günde üç sefere
522 Pazartesiden itibaren yolcu dilenciliğine başlayacağım
Eshota göre izbanı hiç kimse kullanmıyorEshota göre 481 en çok kullanılan hat dakikada 1 seferi olmalı![]()
Eshot:Ya 304 bomboş gidiyor bir Protırt vereyim(gerçek bu arada)Eshota göre izbanı hiç kimse kullanmıyor![]()
Bu hattaki enteresanlıklar bitmiyor,bu hat aslında metro bağlantılı bir hatmışEğlenceli bilgi: 788 Havuzbaşı-Bayındır hattı vapur bağlantılı bir hatmış(Şaka değil,ESHOT sitesinde öyle gösteriyor)
Bir de son durağından sonra başka bir durağı daha varBu hattaki enteresanlıklar bitmiyor,bu hat aslında metro bağlantılı bir hatmış
Ne alakaysa. Öyle bir şey gerçekse bu hatta 20 dakikada 1 sefer konmalı![]()
ya çok zahmet etmişler,ne gerek vardı bu kadarına gerçekten çok olmuş kabul edemem bunu
Ayıp olmasın diye bir kaç sefer bırakmışlar gibiya çok zahmet etmişler,ne gerek vardı bu kadarına gerçekten çok olmuş kabul edemem bunu
Şuan 481 deyim Cidden 2 kişiyiz şoförü saymıyorum481 gibi 2 kişinin kullanacağı hatlar açmak ESHOT için daha mantıklı.
Bomboş tek tük binen var481de yolcu durumu nasıl var mı binen?
VaayyyŞuan 481 deyim Cidden 2 kişiyiz şoförü saymıyorum
Ben de yarın test edeceğim.2 kişiden fazla binerse kart paramı iade etsinlerVaayyy![]()
O zaman hiç binmeyinBen de yarın test edeceğim.2 kişiden fazla binerse kart paramı iade etsinler
2'den fazla binmezO zaman hiç binmeyin![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.