Tema düzenleyici

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
771 Akmescit-Belevi İzban

Topalak-Başköy-Akyurt-Büyükkale-Küçükkale-Üzümler-Tire Yolu-Belevi

Saydığım köylerden Akmescit dahil 6 tanesine tek bir otobüs yok, tek geçen hat 743 ise caddeyi ve Büyükkale'yi alıyor o kadar, hattın Tire'den başlamasına emin olamadım ama,Belevi daha makul gibi

Son düzenleme:
Veya Işınlanma Metrosu😂 Zaten Yakayöy yangınında elektrik hattı hasar görmüş elektriksiz kaldık

Şaka bir yana şu üçlü bi' ESHOT'a gönderilmeli,olunmazsa köy muhtarı amcalarla biraz el sıkışmalıyız
696 Karakuyu-Torbalı

Kaplancık-Haluk Alpsu Blv-Tepeköy İzban

Parkur süresi 35 Dakika

Kaplancık gibi bir yer de ulaşımsız,o zaman bu hat da açılsın

Saydığım köylerden Akmescit dahil 6 tanesine tek bir otobüs yok, tek geçen hat 743 ise caddeyi ve Büyükkale'yi alıyor o kadar, hattın Tire'den başlamasına emin olamadım ama,Belevi daha makul gibi

897 Beydağ-Belevi İzban

Ovakent-Konaklı-Balabanlı-Kazanlı-Yeğenli-Tire-Tire-Selçuk Yolu-Belevi İzban

Bunun virajlarında midesi bulanmayacak yoktur ama o kesin

864 Çayırköy-Beydağ (İZTAŞIT)
Köy hat paketi bölüm 4
Beydağ'a İztaşıt geldi ama köyler hala daha ulasım istiyor, hat paketinin 4. Hattı 864'ün güzergahını takdim ediyorum

Çayırköy-Hamamköy- Güney (Gir-çık)-Küçükören-Küre-Çamlıca-Bozcayaka-Konaklı-Ovakent- Tire-Beydağ Yolu-Beydağ Stadı-

Güzergah yaklaşık 75 dakika

935 Bergama Dikili
Sabah. Akşam
06.00 06.45 16.00 16.45
06.45 07.30 17.00 17.45
07.15 08.00 18.00 19.00
08.00 09.00

Eğer dolmuşların hegomanyalarını kırabilirlerse gün boyu 45 dk 1 çalışır ama zor gibi gözüküyor
Kaç yıldır bu hattın açılması gerekiyor ama maalesef bir türlü açılmadı.

Geri
Üst Alt