Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları | Sayfa 47 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Demokrasi Üniversitesi'ne şöyle güzel hatlar açsalar birkaç seneye sıralamalarını yukarı çeker 🤣🤣🤣 Ulaşımı çok kötü diye kimse tercih etmek istemiyor. Şahsen ben asla gitmem, Egekent 2'den oraya gitmem minimum 2 saat. Otobüs + İzban + metro + 977 🤣
Bakırçay mı tercihiniz?

Demokrasi Üniversitesi'ne şöyle güzel hatlar açsalar birkaç seneye sıralamalarını yukarı çeker 🤣🤣🤣 Ulaşımı çok kötü diye kimse tercih etmek istemiyor. Şahsen ben asla gitmem, Egekent 2'den oraya gitmem minimum 2 saat. Otobüs + İzban + metro + 977 🤣
Yok şöyle daha kolay.

428+Feribot+977 daha basit değil mi

Koyundere-Bostanlı önerilmiş miydi?,

Harmandalı'ndan geçerek Koyundere'ye giden bir hat olsa keşke

319 Şehitler - Gaziemir Semt Garajı

1000002534.jpg

eshota ilettmiştim fakat reddedildi neymiş bölgeden aktarmalı ulaşım varmış dediler fakat ne vapur ne metro ne izban nede 800,602,660 aktarma yapıyor şaka gibi
Size yine cevap vermişler benim ilettiğim bayağı bir şey var 1.5 ay olucak daha cevap gelmedi

• İnanılmaz
Tepkiler: Hermes
eshota ilettmiştim fakat reddedildi neymiş bölgeden aktarmalı ulaşım varmış dediler fakat ne vapur ne metro ne izban nede 800,602,660 aktarma yapıyor şaka gibi
eshot bu aktarma işini beceremiyor burası hemfikir olduğumuz nokta
izban a sanki kimse binmiyor muamelesi yapıp alternatif ulaşımı engellemek tamamen deli saçması bişey
zamanında 330 u bile yalvara yakara açan bir kurumdan inovatif hatlar kurmayı beklemek hayalden öteye gidemez maalesef

Konu görüntüleyen kullanıcılar