Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları | Sayfa 46 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Bizde alternatifi yok diyebiliriz. Bazı yerlerde var mesela 912 ama yolculuk süresi uzuyor. Gaziemir'de veya daha geride Torbalı'dan İZBAN kullanmak zorundasın. Menemen'den ve Aliağa'dan da öyle. Bir 800 hattı var Menemen'den alternatif olarak ama o da kalabalık oluyor sıkıntı. Merkezde de aynı şekilde çoğu yer arası İZBAN'sız ulaşım sağlanamıyor.
Metrobüs izbanı daha çok andırıyor

• Beğen
Tepkiler: dragi35
Eskiden hayalimde(3 sene ha çok geçmiş değil) olan otobüs hatları derlemesi

376-Şirinkapı-Konak

Karataş'a kadar gidip U dönüşü
Konak Tünelleri-Uçanyol-Adnan Kahveci Cad.-876 yolu devamı

377-Kaynaklar-Konak

Karataş U dönüşü-Konak Tüneli-Adnan Kahveci Caddesi-Erdem Caddesi-177 Yolu devamı

973-Mordoğan-Çeşme

Balıklıova-Ildır-Şifne-Ilıca-Alaçatı

• Beğen
Tepkiler: dragi35
481 misali dar yollardan geçen bir hat

406-Arıkent-F.-Altay

Yukarınarlıdere-Narbel-Balçova

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Caracalla
481 misali dar yollardan geçen bir hat

406-Arıkent-F.-Altay
Güzergahı-

Arıkent-Demet Sk.-Seda Sk.-Günaydın Sk.-Doğu Sk-Çelebi Sk.-Papatya Sk.-Altınvadi Cd.-Aydın Soysal Sk.-Akkoyun Sk-Musa Anter Sk.-Dağdelen Sk.-Özkarakaya Cd.-Muzaffer Sk.-Erdal İnönü Cd.-Zeytin Sk.-Havuzbaşı Sk.-Vali Hüseyin Öğütçen Cd.-Sakarya Cd.-Çağdaş Cd.-Mithatpaşa Cd.-Mehmetçik Blv.-F.Altay

@Bucali çok yüksek bir merciyle konuşma fırsatım oldu Mercedes almayı düşünüyorlarmış ben Man alın dedim Ya mercedes ya da Man geliyor

Konudan uzaklaştık biraz ama

406'yı HIM'e iletsek kabul ederler bu arada

Giderler 400'ü reddederler
Benim önerdiğim hattı açarlar

Bir arka sayfada <--

Çünkü İzban London Overground'dan daha iyi bir servis veriyor(!) İzmir'in hee yerine gidiyor(!) ve çok sık seferleri var(!) Eshotsa tembel mazot yakmıyım şoför almıyım ve İzmire yararım olmasın diye otobüsleri Mersinli Garaj ve Park alanında yatmalarını sağlıyor Mersinli otobüs dolu En azından İett gibi aracım yok demez ya Aktarma var der yada yolcu talebi yok der (%100 yalan)
Sizin eshot neden izbana kutsal varlık muamelesi gösteriyor

• 100
Tepkiler: Hermes
107 Menderes-Kemer Aktarma Merkezi

Gürçeşme-Homeros Blv.-Yeşillik Caddesi.-Akçay Caddesi-İzmir-Menderes Yolu

Kapatılan 107-Esbaş-Kemer Akt.Mrk. hattının azıcık revizesi,Menderes şart değil,uzak olmazsa Ayrancılar'da da bitebilir

172-Demokrasi Üniversitesi-Konak
Konak Tünelleri-Yeşillik Caddesi-Çevreyolu-Uzundere Kvş.

Kapatılan 172 Semt Garajı-Kemer Akt.Mrk hattının revizesi,öğrenciler adına gayet iyi olur,merkeze 2 aktarmayla gitmemeliler

Demokrasi Üniversitesi'ne şöyle güzel hatlar açsalar birkaç seneye sıralamalarını yukarı çeker 🤣🤣🤣 Ulaşımı çok kötü diye kimse tercih etmek istemiyor. Şahsen ben asla gitmem, Egekent 2'den oraya gitmem minimum 2 saat. Otobüs + İzban + metro + 977 🤣

Konu görüntüleyen kullanıcılar