Tema düzenleyici

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
16 nın hizmet ettiği parkur yüzünden toki ye giderse tokiden binen sayısı az olur

ayrıca 16 ring olarak Konak'a uzarsa 18-19-20 hatlarına büyük katkısı olur diye düşünüyorum, özellikle akşam saatlerinde Konak-Mezarlıkbaşı arası yolcu sayısı çok sorunlu oluyor
Ben geçen sene önerdim de bana böyle cevap vermişlerdi

1000001554.jpg

Cevaba bak kamera şakası sanki 😂
hayır anlamadığım şey madem seferler yeterli bişey yapamayız deniyor,o zaman neden 1 ay sonra seferler arttırıldı diye mesaj geliyor? madem talepler bu yönde arttı,o zaman cevap olarak neden "talebiniz üzerine çalışıyoruz" gibisinden değil de "seferler yeterli" deniyor?
bu forumda "bizim talebimizi kendi fikirleri gibi lanse ediyorlar" adı altında başlık açıp şikayetleri sıralamak lazım sanki ne dersiniz

hayır anlamadığım şey madem seferler yeterli bişey yapamayız deniyor,o zaman neden 1 ay sonra seferler arttırıldı diye mesaj geliyor? madem talepler bu yönde arttı,o zaman cevap olarak neden "talebiniz üzerine çalışıyoruz" gibisinden değil de "seferler yeterli" deniyor?
bu forumda "bizim talebimizi kendi fikirleri gibi lanse ediyorlar" adı altında başlık açıp şikayetleri sıralamak lazım sanki ne dersiniz
Valla bende var öyle talepler ben atarım hatta attım diye hatırlıyorum. Biz akıl veriyoruz artık ben öyle düşünüyorum.

Bayraklı Şehir Hastanesi Halkapınar olması lazım 😀 o kadar çok yazdığım talep var ki bazen kafa karışıyor.
Siz söylerseniz kafalarına takmazlar.Ama içeriden birinin kafasına 534'ü revize etmek gelse anında şak diye açarlar.Sonunda 481 gibi olmasın da🤣 Bir ara da 483 ile böyle dalga geçiyorduk

Birbirlerine kuşuçuşu yakın olan Evka-5-Evka-2 ve Evka-6, tek otobüste birleşip Soyak Konutları , Yeni Girne ve Otoyoldan geçip Karşıyaka İskele de son bulsa nasıl olur?

444 Evka-5-Karşıyaka
Evka-2-Evka-6-Soyak Siesta- Otoyol-Girne

Birbirlerine kuşuçuşu yakın olan Evka-5-Evka-2 ve Evka-6, tek otobüste birleşip Soyak Konutları , Yeni Girne ve Otoyoldan geçip Karşıyaka İskele de son bulsa nasıl olur?

444 Evka-5-Karşıyaka
Evka-2-Evka-6-Soyak Siesta- Otoyol-Girne
430 misali bir hat olur,aslında ikisinin de güzergahı mantıklı ama 430 u okul saatleri dışında çok kalabalık görmedim

Geri
Üst Alt