Tema düzenleyici

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben öneri olarak öyle yazdım da aklında başka güzergah varsa onu hime yaz kabul ederler belki de belli olmaz.

Bu Yeşilyurt-Kuruçeşme hattına denk gelen var mı?

Son düzenleme:
Benim bildiğim bir Cennetçeşme-kuruçeşme var ki o da ender görülüyor İzmirpark'ta yakalamıştım bir tanesini de başka kuruçeşme hattı yok
Yeşilyurt-Buca(Gediz'i)diyorsan onu gördüm

Ben öneri olarak öyle yazdım da aklında başka güzergah varsa onu hime yaz kabul ederler belki de belli olmaz.
Ne değişir ki.. yazsak reddedip kendi kafalarından açacaklar. Keşke önerilerimizi dinleseler 481'den daha verimli hatlar üretiyoruz🤣🤣

637 Uzundere Toplu Konutları - Yeşilyurt

Uzundere TOKİ - Öğretmen Rasime Şeyhoğlu Sokak - İhsan Alyanak Bulvarı - Yeşilyurt Son Durak

1000001552.jpg

617 Uzundere Toplu Konutları - Konak

Uzundere Toki son durak-öğretmen rasime şeyhoğlu sokak-erdal yaklav caddesi-eskiizmir caddesi-saim çıkrıkçı caddesi-halide edip adıvar caddesi-inönü caddesi- varyant-konak

16'yı uzatırlar mı o şekilde?
16 nın hizmet ettiği parkur yüzünden toki ye giderse tokiden binen sayısı az olur

ayrıca 16 ring olarak Konak'a uzarsa 18-19-20 hatlarına büyük katkısı olur diye düşünüyorum, özellikle akşam saatlerinde Konak-Mezarlıkbaşı arası yolcu sayısı çok sorunlu oluyor

Geri
Üst Alt