çok sağolun daha önceki sayfalarda yazdığım hat düzenlemeleri ve hat önerilerinden bazılarını iletirseniz sevinirimHocam siz yazmayın ben hallederim okumıycaklar zaten sizi yüzde 99 bir güzel haber açıklıycsm yakında
çok sağolun daha önceki sayfalarda yazdığım hat düzenlemeleri ve hat önerilerinden bazılarını iletirseniz sevinirimHocam siz yazmayın ben hallederim okumıycaklar zaten sizi yüzde 99 bir güzel haber açıklıycsm yakında
Hat benim ordan geçmeyince gelen üzüntü??? Evka 4 - Mavişehir Aktarma Merkezi
Güzergah: Evka 4 Son Durak - Satuk Buğra Han Caddesi - Evka 4 Muhtarlık - Barbaros Caddesi - Ensar Camii - Kardelen Sitesi - Bornova Gençlik Yerleşkesi - 907. Sokak - 919. Sokak - Osmangazi Dolmuş Son Durağı - 909. Sokak - Yavuz Caddesi - Şehit Uzman Çavuş Ali Akdoğan İlkokulu - Profesör Doktor Taner Kışlalı Parkı - Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi - Bayraklı Siteler - Piyale - Bayraklı Üst Geçit - Turan - Öztürk - Girne Kavşağı -Girne Bulvarı - Adnan Menderes Anadolu Lisesi - Nergiz Sağlık Ocağı - Faik Muhittin Adam İlkokulu - Zübeyde Hanım Sağlık Merkezi - Hasan Türker Futbol Sahası - Efes Sitesi - Haydar Aliyev Parkı - Ahmet Kemal Baysak Bulvarı - Hacı İhsan Gültekin Camii - Flamingo Caddesi - Mavişehir Aktarma Merkezi
evka 4 ü tam olarak bilmiyorum sadece otobüs durağı olmayan yerlerden geçirdimHat benim ordan geçmeyince gelen üzüntü![]()
mavişehiri diyorsanız haklısınız son zamanlarda araç paklama sorunu var oraya bir el atması lazım belediyeninArtı son durak oralardan solo zor geçer valla
şu haritadaki Evka 4-Otogar ve Demokrasi Üni.-Bayraklı TOKİ (539'un uzatılmışı) hatları da epey rahatlatır: MetroDreamin' | İzmir, Türkiye Otobüs Hat Önerileri@Atabey hocam sanırım Atatürk Mahallesi - Halkapınar Metro (veya başka bir yer de olabilir) hattı lazım. Sizin 168 ve 249'unu Evka 4 yolcuları dolduruyor bu hat oraları rahatlatır.
Hocam Vallahi Otogara burdan gitmek isteyen yok denecek kadar az halk merkezi yerlere ve Aktarma Merkezlerine bağlanmaya çalışıyorşu haritadaki Evka 4-Otogar ve Demokrasi Üni.-Bayraklı TOKİ (539'un uzatılmışı) hatları da epey rahatlatır: MetroDreamin' | İzmir, Türkiye Otobüs Hat Önerileri
Çok haklısınız hocam Seyit Şanlı Anadolu Lisesinden kalkabilir aslında@Atabey hocam sanırım Atatürk Mahallesi - Halkapınar Metro (veya başka bir yer de olabilir) hattı lazım. Sizin 168 ve 249'unu Evka 4 yolcuları dolduruyor bu hat oraları rahatlatır.
Gediz Caddesinden de geçirdik ya, Bornova'dan Otogara gitmek isteyenler de binsin diye. Evka 4-Kemer yerine de Şehir Hastanesi-Osmangazi-Kemer.Hocam Vallahi Otogara burdan gitmek isteyen yok denecek kadar az halk merkezi yerlere ve Aktarma Merkezlerine bağlanmaya çalışıyor
13 durağı var 6 değil.468 hattı da yolcu alan 6 durağı olmasına rağmen 4. Durakta (Çağla) çakılabiliyor.
Yaptığınız haritada çevreyolunun sağı tamamen bomboş bilerek mi öyle yaptınız ? Yoksa o taraflara da hat çizecek misiniz ?şu haritadaki Evka 4-Otogar ve Demokrasi Üni.-Bayraklı TOKİ (539'un uzatılmışı) hatları da epey rahatlatır: MetroDreamin' | İzmir, Türkiye Otobüs Hat Önerileri
Daha oraları çizmedim.Yaptığınız haritada çevreyolunun sağı tamamen bomboş bilerek mi öyle yaptınız ? Yoksa o taraflara da hat çizecek misiniz ?
Okul durağından sonraki duraklardan metroya yolcu çıkmıyor ondan saymadım13 durağı var 6 değil.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.