Tema düzenleyici

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet güzergahı bu şekilde olur ama Koyundere'ye gitmiyor onu bu güzergahta nasıl ayarlayabiliriz ?
Ekli dosyayı görüntüle 86681
Koyundere için ayrı bir hat açılacaksa da böyle olmalı.
Ekli dosyayı görüntüle 86680
1760745319507.jpeg

hocam siyahla işaretlediğim kısımlar otobüs geçişine uygun değil uzun işaretlediğim kısımda yol yok ama var diye görünüyor googleda sadece yürünülebilen bir yer orası sevgi caddesinin devamı olacak şekilde tamamlarlarsa olabilir belki ve 2. işaretlediğim yer ise aşırı dar oradan 2 araç bile karşılıklı geçemiyor o yol genişletilip öyle oradan geçirilebilir belki

Çiğli osbyi dolaşmasına gerek yok parkuru çok uzatır düz Anadolu caddesinden ve kırmızıyla çizdiğim güzergahta gitmeliEkli dosyayı görüntüle 86700
bu güzergah daha mantıklı olmuş birde şehir hastanesine girmeli.
Önceki güzergahta göç idaresinden ayrılıp 11.noktaya gittiği kısımda ve 500 metre ilerisine kadar yok orası patika yol
Egekent-2 - Koyundere arası ya ahıska tokiden gidiliyor yada çanakkale asfaltından başka yolu yok

Ekli dosyayı görüntüle 86687
hocam siyahla işaretlediğim kısımlar otobüs geçişine uygun değil uzun işaretlediğim kısımda yol yok ama var diye görünüyor googleda sadece yürünülebilen bir yer orası sevgi caddesinin devamı olacak şekilde tamamlarlarsa olabilir belki ve 2. işaretlediğim yer ise aşırı dar oradan 2 araç bile karşılıklı geçemiyor o yol genişletilip öyle oradan geçirilebilir belki
Hocam peki işaratlediğiniz yol zamanla asfalt olmaz mı ? Oralara yeni evler yapılıyor mu sanki gelişecek bir yer gibi duruyor belki çok ev yapılırsa ileride 848'in güzergahı o yoldan geçecek şekilde değiştirilebilir.

Hocam peki işaratlediğiniz yol zamanla asfalt olmaz mı ? Oralara yeni evler yapılıyor mu sanki gelişecek bir yer gibi duruyor belki çok ev yapılırsa ileride 848'in güzergahı o yoldan geçecek şekilde değiştirilebilir.
hocam o yolu yaparlar ilerde belki 848 geçirilebilir koyunderedende binen çok oluyor aslında ama bilemeyeceğim eshot şaşırtmayı seviyor

Bunlar için ayrı başlık açıyorum oraya detaylı şekilde iletip bir de İzmirin dört bir yanı için öneri de sunarsanız daha iyi olur

Hocam ama zaten yine ahıskaya gidecek güzergahı şöyle değişecek.
Ekli dosyayı görüntüle 86701
anladım hocam ben 7525 sokaktan bahsediyorsunuz sandım böyle güzergah iyi aslında o bölgede yerleşim çok hızlı artıyor ve bence bir otobüsün o bölgeden geçmesi gerekli iptal olan 3 duraktan biri İnkılap durağı en az kullanılan durak buydu
848 bu güzergahtan giderse inkılap durağı kaldırılır. Koyundere Kahvelerde binenler oluyor aslında Koyunderenin içinden geçmemesi biraz kötü.

anladım hocam ben 7525 sokaktan bahsediyorsunuz sandım böyle güzergah iyi aslında o bölgede yerleşim çok hızlı artıyor ve bence bir otobüsün o bölgeden geçmesi gerekli iptal olan 3 duraktan biri İnkılap durağı en az kullanılan durak buydu
848 bu güzergahtan giderse inkılap durağı kaldırılır. Koyundere Kahvelerde binenler oluyor aslında Koyunderenin içinden geçmemesi biraz kötü.
Koyunderenin içinden geçmemesi kötü ama o duraklardan 748 geçiyor bu yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorum zaten 748 daha pratik daha hızlı izbana ulaştırıyor.

Geri
Üst Alt