Gerek yok, 748 Asarlık'a girmesin Turgut Özal Bulvarından geçsin, 749 da Egekent 2'yi dolaşmasın, Egekent 2 pazaryeri sonrası asfalta çıksınBunların hepsinin gerçekleşebilmesi için iztaşıtın en az 10 yeni araç alması gerekiyor.
Gerek yok, 748 Asarlık'a girmesin Turgut Özal Bulvarından geçsin, 749 da Egekent 2'yi dolaşmasın, Egekent 2 pazaryeri sonrası asfalta çıksınBunların hepsinin gerçekleşebilmesi için iztaşıtın en az 10 yeni araç alması gerekiyor.
608'in İstiklal mahallesinden de geçmesi. Kesinlikle Centaş - Yamaç - Centaş 2 - Basketbol Sahası - Taş Duvar - Manzara duraklarından geçmeli.Fikirlerinizi atın dediğim gibi hepsini ileticem
O zaman o hatlar iş görmez zaten 749'un yolcusu en çok Egekent 2 pazaryerinden sonraki duraklarda oluyor yukarıları dolaşmazsa egekent 2 den komple ulaşım zorlaşır. 748 Asarlık'a girmezse de geçtiği duraklardan diğer hatların geçmediği duraklar var Ulukent yönüne gidenler zorlanır.Gerek yok, 748 Asarlık'a girmesin Turgut Özal Bulvarından geçsin, 749 da Egekent 2'yi dolaşmasın, Egekent 2 pazaryeri sonrası asfalta çıksın
Öyle olacaksa Harmandalı siteler bölgesini dolaşmasın Kocadağı-Koyundere-Turgut Özal-İngiliztepe-Devlet Hastahanesi yoluyla Menemen İZBAN'a uzasın.608'in İstiklal mahallesinden de geçmesi. Kesinlikle Centaş - Yamaç - Centaş 2 - Basketbol Sahası - Taş Duvar - Manzara duraklarından geçmeli.
748'in geçip diğerlerinin geçmediği sadece Yeşilpınar Muhtarlık durağı var, onun da 60 metre yakınında 648'in durağı var.O zaman o hatlar iş görmez zaten 749'un yolcusu en çok Egekent 2 pazaryerinden sonraki duraklarda oluyor yukarıları dolaşmazsa egekent 2 den komple ulaşım zorlaşır. 748 Asarlık'a girmezse de geçtiği duraklardan diğer hatların geçmediği duraklar var Ulukent yönüne gidenler zorlanır.
Öyle olsa iyi de dediğimden çok daha zor görünüyor parkur süresi baya uzar. Bu hatla ne yazık ki her yere ulaşım olmuyor bir şekilde bazı bölgelerden aktarmalı gitmek zorunda kalınıyor bu yüzden bir an önce 602,608 ve 800'ün aktarma verecek şekilde gkö tarifesine geçmesi gerekiyor. L tarifesi olarak açılabilir C'den tek farkı ücretsiz aktarma imkanı vermesi olacak.Öyle olacaksa Harmandalı siteler bölgesini dolaşmasın Kocadağı-Koyundere-Turgut Özal-İngiliztepe-Devlet Hastahanesi yoluyla Menemen İZBAN'a uzasın.
Aynı firma içinde mesafeye bağlı olanların hepsi birbiriyle aktarma verir (mesafe toplama mantığıyla) yapılmalı, ama aktarma indirimini binerken değil inerken uygulamalı, ki tek bilet mesafesinde giden bile iniş durağını sisteme işlesin.Öyle olsa iyi de dediğimden çok daha zor görünüyor parkur süresi baya uzar. Bu hatla ne yazık ki her yere ulaşım olmuyor bir şekilde bazı bölgelerden aktarmalı gitmek zorunda kalınıyor bu yüzden bir an önce 602,608 ve 800'ün aktarma verecek şekilde gkö tarifesine geçmesi gerekiyor. L tarifesi olarak açılabilir C'den tek farkı ücretsiz aktarma imkanı vermesi olacak.
Evet ama diğer duraklardan da sadece 658 ve 648 geçiyor. 648 zaten bir işe yaramıyor 748 diğer duraklardan geçmezse insanlar Menemen izbana gidip aktarma yapmak zorunda kalacak.748'in geçip diğerlerinin geçmediği sadece Yeşilpınar Muhtarlık durağı var, onun da 60 metre yakınında 648'in durağı var.
valla alsınlar hocam zaten haber yapılmıyor araç alındığındaBunların hepsinin gerçekleşebilmesi için iztaşıtın en az 10 yeni araç alması gerekiyor.
Temsa alınır inşallah şu anda kaç tane var bilmiyorum ama takip ederek 3 tane buldum. 35 BIT 010, 35 BIT 015 ve 35 BIT 030 temsa başka bilmiyorum.valla alsınlar hocam zaten haber yapılmıyor araç alındığında
Asarlık güzergahı kaldırılırsa 748 748liğini kaybeder zaten 748 in özelliği menemenin doğusunda kalan tüm mahallelerden geçmesi.Gerek yok, 748 Asarlık'a girmesin Turgut Özal Bulvarından geçsin, 749 da Egekent 2'yi dolaşmasın, Egekent 2 pazaryeri sonrası asfalta çıksın
bugün bir tanesine 20.20 ulukent kalkışlı 748 de bindim hocamTemsa alınır inşallah şu anda kaç tane var bilmiyorum ama takip ederek 3 tane buldum. 35 BIT 010, 35 BIT 015 ve 35 BIT 030 temsa başka bilmiyorum.
Aslında Menemen için 748 Karabağlar'ın 879'u gibi bir hat.Asarlık güzergahı kaldırılırsa 748 748liğini kaybeder zaten 748 in özelliği menemenin doğusunda kalan tüm mahallelerden geçmesi.
748 çift yönlü işe yarayan bir hat aslında asarlıkta oturanlar Menemen yönüne biniyor izbana gitmek için Koyunderede oturanlar Ulukent yönüne biniyor hem izban hem 428,827 ye aktarma için
Plakası bunlardan biri miydi hocam baktınız mıbugün bir tanesine 20.20 ulukent kalkışlı 748 de bindim hocam
menemen izbana uzarsa güzergahı aşırı uzar ki buna gerek yok güzergahı en mantıklı şekilde böyle uzatılabilirÖyle olacaksa Harmandalı siteler bölgesini dolaşmasın Kocadağı-Koyundere-Turgut Özal-İngiliztepe-Devlet Hastahanesi yoluyla Menemen İZBAN'a uzasın.
evet 748 de 879 da önemli ve gayet kullanışlı hatlarAslında Menemen için 748 Karabağlar'ın 879'u gibi bir hat.
şimdi baktım hocam BIT 015 imişPlakası bunlardan biri miydi hocam baktınız mı
Hocam böyle iyi de Şelale, Kent 2 ve Egekent 2 Son Durak duraklarından geçmeyeceği için sıkıntı olabilir.menemen izbana uzarsa güzergahı aşırı uzar ki buna gerek yok güzergahı en mantıklı şekilde böyle uzatılabilir![]()
ama hocam bu hatta şöyle bir sorun varki hatta mutlaka bazı duraklar eksik kalmak zorunda eğer şelale tarafından girerse Umut,Menemen İmam-Hatip Ortaokulu,Santral,Metrokent,Manzara,Taş Duvar,Basketbol Sahası,Centaş 2 Sitesi,Yamaç,Centaş,Cansu Sitesi duraklarından geçemeyecekHocam böyle iyi de Şelale, Kent 2 ve Egekent 2 Son Durak duraklarından geçmeyeceği için sıkıntı olabilir.
Evet ama benim önerdiğim şekilde Cansu Sitesinden devam edip Menemen İmam Hatip Ortaokulu durağına kadar gidecekti o zaman bütün kent 2 yi dolaşır yazdığınız durakların hepsinden geçer Umut durağına kadar da gidebilir ama öyle olunca da Koyundere'ye gitmiyor o sıkıntı. Belki Koyundere'ye göç idaresi kalkışlı bir hat açılsa o şekilde daha iyi olabilir hem Gazi mahallesi ve Koyundere'nin her yerini dolaşır.ama hocam bu hatta şöyle bir sorun varki hatta mutlaka bazı duraklar eksik kalmak zorunda eğer şelale tarafından girerse Umut,Menemen İmam-Hatip Ortaokulu,Santral,Metrokent,Manzara,Taş Duvar,Basketbol Sahası,Centaş 2 Sitesi,Yamaç,Centaş,Cansu Sitesi duraklarından geçemeyecek
zaten şelale durağıyla Ulukent Park durağı arasında aşırı bir yol yok yürünebilir bence
Umut durağında mı son durak yapacak dediğiniz gibi olursa?Evet ama benim önerdiğim şekilde Cansu Sitesinden devam edip Menemen İmam Hatip Ortaokulu durağına kadar gidecekti o zaman bütün kent 2 yi dolaşır yazdığınız durakların hepsinden geçer Umut durağına kadar da gidebilir ama öyle olunca da Koyundere'ye gitmiyor o sıkıntı. Belki Koyundere'ye göç idaresi kalkışlı bir hat açılsa o şekilde daha iyi olabilir hem Gazi mahallesi ve Koyundere'nin her yerini dolaşır.
Evet güzergahı bu şekilde olur ama Koyundere'ye gitmiyor onu bu güzergahta nasıl ayarlayabiliriz ?Umut durağında mı son durak yapacak dediğiniz gibi olursa?
Koyundere için ayrı bir hatta gerek yok 608 in uzatılmasının yeterli olacağını düşünüyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.