yer altında monoray mı? ilk defa duyuyorumYer altına sokarlar ne olacak
Yenilikçi olamakta fayda var Atatürk bunu isterdi böyle Yenilikçi inovatif şeyleri.yer altında monoray mı? ilk defa duyuyorum
Forum Bornova'dan Bornova Metro'ya uzasa daha güzel olur.Halkapınar - Forum Bornova olarak metro hattı açılabilir bu sayede 59 gibi hatların yoğunluğu hafifler
sırasıyla duraklar: Halkapınar - Atatürk Stadyumu - Gazi Osman Paşa - Çamdibi - Yeşilova - Forum Bornova
M1'i nasıl geçicek ama sıkıntı oForum Bornova'dan Bornova Metro'ya uzasa daha güzel olur.
Forum yerine niye Ulucak'ta bitmiyor? Naldöken'den geçerek yeryüzüne çıkıp Ulucak'ta biter?M1'i nasıl geçicek ama sıkıntı o
Yeryüzü biraz ilginç olmuş yerüstü denir ona hocam.Forum yerine niye Ulucak'ta bitmiyor? Naldöken'den geçerek yeryüzüne çıkıp Ulucak'ta biter?
Geçmeden böyle gidemez mi ?M1'i nasıl geçicek ama sıkıntı o
Hocam asıl yeryüzüdür,Yeryüzü biraz ilginç olmuş yerüstü denir ona hocam.
Ben bunu bi Metrodreamin'de oluşturacağım,yarın,
O değil de M1'i Çeşme-Çambel yapma işiMesela benim aklımda şuan Selçuk-Çeşme İzban hattı var
Onu ne sen ne ben görürüz torunumuz anca görür ta o zamana kadar İzmir batmazsaO değil de M1'i Çeşme-Çambel yapma işi
İzban da belediyeler onay verirlerse Ayvalık-GermencikO değil de M1'i Çeşme-Çambel yapma işi
Zamanında Mevlana mahallesi yaşadım oraya metro sokmak zor iş sokaklar dar nasıl yapılacak metroAslında ben buna benzer bir hattı metrodreaminde oluşturmuştum. M6 Stadyum - Bayraklı Şehir Hastanesi hattı var. O hattı Stadyum yerine Halkapınar'a uzatsam konuştuğumuz hattın aynısı olabilir. Zaten hattım Mevlana, Doğanlar ve Naldöken'den geçiyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.