tramvay durağı olandan bahsettiğimize emin miyizEvka-5 e asla metro olmaz bayağı engebeli bir yer eğer yapılırsa durağa inmek için yaklaşık 10 dakikanızı harcamanız gerekir.
tramvay durağı olandan bahsettiğimize emin miyizEvka-5 e asla metro olmaz bayağı engebeli bir yer eğer yapılırsa durağa inmek için yaklaşık 10 dakikanızı harcamanız gerekir.
hayır bildiğimiz evka 5 ten bahsediyorum tramvay durağı olandan değil ki orada metro olsa hiçbir işe yaramaz Anadolu Caddesinden geçmesi lazım.tramvay durağı olandan bahsettiğimize emin miyiz
Belki biraz alçak olan kısmına istasyon yapılabilir ama yine Evka 5'de oturanların çoğu otobüs kullanmak zorunda kalır metroya yakın oturanlar dışında daha yukarılarda oturanlar otobüsle metroya aktarma yaparlar.Evka-5 e asla metro olmaz bayağı engebeli bir yer eğer yapılırsa durağa inmek için yaklaşık 10 dakikanızı harcamanız gerekir.
tramvay durağının olduğu yer balatçık aslında rastgele isim yapmışlar ha tabii en azından daha saçma bir şey yapmadıklarınada şükretmek lazımtramvay durağı olandan bahsettiğimize emin miyiz
evet ilk durak isimlendirmelerini görünce çok şaşırdım orasıyla evka 5 in alakası bile yok yanitramvay durağının olduğu yer balatçık aslında rastgele isim yapmışlar ha tabii en azından daha saçma bir şey yapmadıklarınada şükretmek lazım
evet ilk durak isimlendirmelerini görünce çok şaşırdım orasıyla evka 5 in alakası bile yok yani
Şubat ayında İzmir'e dönüyorum (problem olmazsa) o zaman rahat bir şekilde bakabilirim. Öncesi için garanti veremem.@kısayolunuzunu hocam haritamda birkaç düzenleme yaptım. Detaylı bir şekilde ne zaman inceleyebilirsiniz?
Ona gerek kalmadı @Ayaz hocamla kritiğini yaptıkŞubat ayında İzmir'e dönüyorum (problem olmazsa) o zaman rahat bir şekilde bakabilirim. Öncesi için garanti veremem.
Hocam siz de @StarChaser 'ın haritasını inceleyebilir misiniz?
Ama gene de benim yapılacak milyon tane HRS ‘m var İzmir ne kadar dağlıkmış diyorum artık HRS9 olduOna gerek kalmadı @Ayaz hocamla kritiğini yaptık![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.