Tema düzenleyici

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Metro/Tramvay/Ve Diğer Raylı Sistem Hatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Enstanya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bergama için 2 farklı tramway hattı kurguladım.
Merhabalar Hocam haritayı inceledim fakat Tramvay Dursun Bey Sokak,Kızıl Avlu Caddesi,Bergama-Kozak Yolu,Station Name,İncirli Mecsit Caddesi,Galenos Caddesi,623.Sk,duraklarına uğrayamaz çünkü oralar yokuş. O güzergah için zaten tramvay fazla kaçar bölgede o kadar fazla insan yaşamıyor. Bölgelerde ulaşım ihtiyacı 652,651,831,832,833,653 hatlarıyla hallediliyor.

Ben de planladığım raylı sistemleri Karabağlar,Buca gibi bilmediğim yerlerde metro hattını o şekilde Google Earth'e bakarak yaptım.
ben çok eskiden çizdiğim raylı sistemlerde bakmadım fakat yeni çizdiklerimde bakıyorum.
Özellikle çizdiğim T12,T9A ve T9B nin Karabağlar kısmında çok eğim sorunu var ama Karabağlar’da maalesef çok engebeli bir alan fakat çok fazla yerleşim var.

Son düzenleme:
Merhabalar Hocam haritayı inceledim fakat Tramvay Dursun Bey Sokak,Kızıl Avlu Caddesi,Bergama-Kozak Yolu,Station Name,İncirli Mecsit Caddesi,Galenos Caddesi,623.Sk,duraklarına uğrayamaz çünkü oralar yokuş. O güzergah için zaten tramvay fazla kaçar bölgede o kadar fazla insan yaşamıyor. Bölgelerde ulaşım ihtiyacı 652,651,831,832,833,653 hatlarıyla hallediliyor.
Nufüs oranı biraz daha fazla olsaydı tramwayı metro olarak değiştirirdim dün biraz inceledim cidden çok sıkıntılı bir yere kurgulamışım bende direkt hattı sildim diğer tramvay hattınında daha geniş bir caddeye aldım.

Geri