Tema düzenleyici

İzmir'de Kesinlikle Körüklü Otobüsle Çalışması Gereken Otobüs Hatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dragi35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
712 Çaybaşı-Pancar Akt Mrk.

Biliyorum,hatta körüklü giriyor,ama solo sayısı daha fazla,hatta körüklüler şart

104-Buca Toplu Konutları-Konak

866 körüklü girebiliyorken bu giremiyor,güzergahı 866'nınki şekilde gitse Adatepe'ye körüklüyü kapar

74-Yenigün Mahallesi-Şirinyer Aktarma Merkezi

Yenigün ve Fırat mahallelerinin ultra dar yolları nedeniyle geçemez ama keşke geçse,hat pazar günleri 3 tane pazaryeri yolcusu taşıyor,

59 her gördüğümde çakılı oluyor bu yüzden körüklü şart. İzulaş körüklü otobüs almalı.
428 bütün seferleri körüklü olmalı.
749 günün çoğu saatinde yoğun bir hat. Özellikle sabah akşam okul saatlerinde çakılı oluyor. İztaşıt da körüklü otobüs almalı. Alınırsa 812'de ek Eshot seferlerine gerek kalmaz. 128'de de sadece sabah ve akşam körüklü çalışabilir.
800 zaten yoğun bir hat.
835 genellikle kalabalık oluyor. Hatta çakılı denk geldiğim çok oldu. Aliağa ve Bergama'ya körüklü otobüs gitmesi lazım.
837 de kalabalık olabiliyor.
969 neden körüklü çalışıyorken soloya çevirildi zaten körüklü şart.
dün 969 u gördüm soloydu,yolcu sayısı da bir hayli düşmüş
herhalde herkes dağ gibi yokuşu inip metroya yürümüyor dimi?
nereye kayboldu yolcular acaba

F.A meydan durağında 480 ve 551 bekliyor olabilirler,
ben 480in seferlerinin sık olduğunu bildiğim saatlerde 969 durağına yürümezdim
Bu arada dolmuş tercih eden de çok

Konu sahibi
Yani 533 kadar ekspres olmasa da hem İzban hem metro yolcusunun kullanabileceği çok güzel bir hat. Güzergahı da çok uzun değil fazla dolaşmadan şehir hastanesine varıyor. Reklam yapılsa belki 533 yoğunluğu biraz 534'e kayar. Ayrıca sefer sıklığı da artmalı. 35 dk çok az bu hat için.

675 Hattına kesinlikle körüklü şart, insanlar paketlenmiş balık gibi gidiyorlar o kent lf lerde,hem de o sıcakta,biraz körüklü girse halk oh şükür diyecek

346da 2 gündür körüklü araçlar çalışıyor eshot grevinde ilk böyle olmuştu şimdi körüklü ler cirit atıyor

Geri
Üst Alt