dün 969 u gördüm soloydu,yolcu sayısı da bir hayli düşmüş59 her gördüğümde çakılı oluyor bu yüzden körüklü şart. İzulaş körüklü otobüs almalı.
428 bütün seferleri körüklü olmalı.
749 günün çoğu saatinde yoğun bir hat. Özellikle sabah akşam okul saatlerinde çakılı oluyor. İztaşıt da körüklü otobüs almalı. Alınırsa 812'de ek Eshot seferlerine gerek kalmaz. 128'de de sadece sabah ve akşam körüklü çalışabilir.
800 zaten yoğun bir hat.
835 genellikle kalabalık oluyor. Hatta çakılı denk geldiğim çok oldu. Aliağa ve Bergama'ya körüklü otobüs gitmesi lazım.
837 de kalabalık olabiliyor.
969 neden körüklü çalışıyorken soloya çevirildi zaten körüklü şart.
969 Balçova metro istasyonundan sık sık ring yapmalı. 480 ve 551 Fahrettin Altay’a gidiyor zaten.dün 969 u gördüm soloydu,yolcu sayısı da bir hayli düşmüş
herhalde herkes dağ gibi yokuşu inip metroya yürümüyor dimi?
nereye kayboldu yolcular acaba
483 hattı balçova içi duraklarda durmuyor,969un yolcu sayısının düşmesi gayet normal. 480 full körüklü çalışırsa 969 kapanabilir. Nasıl olsa 483 hattı da açıldı.
Onu biliyorum. Ekonomi üniversitesinden geçtiği için söyledim.483 hattı balçova içi duraklarda durmuyor,
Aslında çok kalabalık olabilecek bir hat ama çoğu kişi tercih etmiyor galiba. Halkapınar diğer yerlere göre herkesin daha kolay erişebileceği bir yer.534 körüklü çalışsa iyi olur gibi bekleyeni çok olmaya başlamış
Eshot biraz reklam yapmalıAslında çok kalabalık olabilecek bir hat ama çoğu kişi tercih etmiyor galiba. Halkapınar diğer yerlere göre herkesin daha kolay erişebileceği bir yer.
Şehir hastanesine direkt gitmek isteyenler 534ü kullanabilirMesela metroda ve izbanda anons falan yapılsa güzel olabilir
İngilizcesi de şöyle olur "The Passengers that will go to Şehir Hastanesi (Major Hospital da diyebilir) please take 534 numbered bus line"Şehir hastanesine direkt gitmek isteyenler 534ü kullanabilir![]()
346 ne hattıydı346da 2 gündür körüklü araçlar çalışıyor eshot grevinde ilk böyle olmuştu şimdi körüklü ler cirit atıyor
Evka-5-Egekent Akt346 ne hattıydı
2024 martında da körüklü gördüm 1 araç körüklü giriyor346da 2 gündür körüklü araçlar çalışıyor eshot grevinde ilk böyle olmuştu şimdi körüklü ler cirit atıyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.