Tema düzenleyici

İzmir'de hiçbir otobüsün geçmediği ama fiziksel olarak mevcut olan terk edilmiş/kaldırılan otobüs durakları

Sadece 227 hattının kapanmasıyla devredışı kalıp hala sökülmeyen duraklar:
Çiftler durağı
Lider durağı
Pırıl durağı
Vena Durağı
Trafo 2 durağı
Bora durağı
Polibak durağı
Egepen durağı
Senkromeç durağı
Namlı durağı
Gökova durağı
Ege Fermuar durağı
Ata Sanayi Dispanser durağı

Sadece 227 hattının kapanmasıyla devredışı kalıp hala sökülmeyen duraklar:
Çiftler durağı
Lider durağı
Pırıl durağı
Vena Durağı
Trafo 2 durağı
Bora durağı
Polibak durağı
Egepen durağı
Senkromeç durağı
Namlı durağı
Gökova durağı
Ege Fermuar durağı
Ata Sanayi Dispanser durağı
Onları servisler kullanıyor

servisler iş yerinin önünden bindirip evin önünde indirir alakası yok ?
Birden çok tesisi olanlarda OSB'nin koyduğu durakları kullanıyorlar sadece ilk son duraklarda iş yeri içine giriyorlar.

Ayrıca AOSB fabrikalarının servisleri genelde evin önünde indirmez. Çoğu bayağı tek noktadan alıp bir çok noktaya dağıtan hatlı otobüs gibi belli güzergahtaki duraklarda duruş yaparlar.

Birden çok tesisi olanlarda OSB'nin koyduğu durakları kullanıyorlar sadece ilk son duraklarda iş yeri içine giriyorlar.
ben hiç duraklarda durup iniş-biniş yapan servis görmedim şöyleki benimde bir yakınım AOSB de çalışıyor ama servisleri iş yerinin önünde alıyor ya çiğli izbanda ya anadolu cd üzerinde yada evinin önünde indiriyor

Konu sahibi
1763839600529.png

498 328 ve 338 in evka 3 metroya alınması ile bomboş kalan 30006 nolu durak

1000009921.jpg

Burada eskiden 222'nin bir durağı vardı. Erdoğan Akkaya genişletme ve düzenlenmesi kapsamında kaldırıldı.
Yukarıdaki 2 durak da Birlik durağı
gidiş-dönüş ve bu kaldırılan durağa oranla çok daha az yolcusu oluyor. Burada kaldırımın düzgün olmamasına bağlıyorum.
Keşke o duraklar kalkmasaydı, hem düzgün bir yerdeydiler hem de yolcusu oluyordu.

Geri