aman olur öyle şeyler burası fikir alışverişi platformu sonuçtaBen biraz önyargılı davrandım,
aman olur öyle şeyler burası fikir alışverişi platformu sonuçtaBen biraz önyargılı davrandım,
Toki'yi bilmiyorum da Sarnıç'tan kesinlikle Gaziemir'e hatta Esbaş'a gelmeli. Abarttım Semt Garajı olmalı ama olmazsa da bari Esbaş olsun. Gaziemir içini dolaşmadan düz gider parkuru çok uzamaz.İmkansız olur gibi, ama denemekten zarar gelmez
705 Ayrancılar-Sarnıç Akt. Hattını
bir ucu Toki'ye, diğer ucu 828'in gittiği gibi Gaziemir İzban'da bitse?
Gıcığına yapma,72 Gümrüke gitsin Konak yerine konaba hatta ugramasin ble
550 ye kesin yapmalılar,680 in yükünü ciddi anlamda azaltabilirGıcığına yapma,
Neyse, bence yapılabilirse 550/587/588 hatlarından biri Etnografya Müzesi'nde durup oradan İkiçeşmelik'i kullanabilir
"Şoförlerimizin dinlenmesi göz önünde bulunduraraktan talebiniz red yemiştir"550 ye kesin yapmalılar,680 in yükünü ciddi anlamda azaltabilir
Yapılırsa seferinden kısarlar, hiç olmasın daha iyiBence 498 Halkapınar Metrodan Bahribabaya uzatılabilir.
681 Lozandan Bornova Metroya alınabilir aslında. Alsancak Gar üzerinden H. Pınar Metro 930 peronuna(168)ordan da 515 gibi giderYapılırsa seferinden kısarlar, hiç olmasın daha iyi
Onun yerine 524'ü Ege Üniversitesi Kampüsüne uzatsalar (hastahane acil kapısından girip, tüm kampüsü dolaşıp, Bornova 5M Migros-Kipa yanı son durakta son durak yapsın).681 Lozandan Bornova Metroya alınabilir aslında. Alsancak Gar üzerinden H. Pınar Metro 930 peronuna(168)ordan da 515 gibi gider
Amma Alsancak Sevdalısısınız tarişte 912 963 ve hatta giren 121 nedeniyle yer yok Halkapınar Metro 2 yada Lozan579'un kesinkes,acil bir şekilde, bir ucu Lozan'a uzamalı,belki Alsancağa,
Diğer ucundan da bir uzatma yapılabilirse Öğr.Rasime Şeyhoğlu üzerinden Yurtoğlu'na gidebilir,
Körüklü hala sabit çalışabilecek ama bu düzenleme nasıl olur
579:Yeşilyurt-Üçyol Metro öncesi .
579:Yurtoğlu-Alsancak Gar sonrası
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.